LJUBAV I VEZE

Brutalna ispovijest majke: Kćerka me uhvatila dok sam spavala sa njenim dečkom

Avaz.ba

9.1.2018

Pisma koja kolumnistica britanskog Suna dobiva od svojih čitatelja svake sedmice su luđa. Ovog puta javila joj se žena koja spava s dečkom svoje kćeri, a sve je počelo nakon što ga je zatekla kako se samozadovoljava njenim donjim rubljem. 

Ovo pismo toliko je živopisno da bi ga bila šteta ne prenijeti u cijelosti:

"Draga Deidre, spavam sa dečkom koji je upola mlađi od mene. Seks je nevjerovatan, no nije vrijedan krivnje koju osjećam.

On je bio dečko moje kćeri, ali više nije. Imam 46 godina i razvedena sam. Imam dobar posao i lijep dom. Imam ispunjen društveni život s puno prijatelja svojih godina. Nedostajala mi je samo ljubav. Bilo je muškaraca oko mene, vodim brigu o svom izgledu i često primjećujem da zanimam muškarce, prenosi Index.hr.

Velik je problem to što ne primjećujem niti me privlače muškarci mojih godina. Moraju biti mnogo mlađi od mene.

Imala sam brojne afere s mlađim muškarcima, no oni gube interes čim dobiju što žele od mene. Svi su isti i jasno im je da stvari neće funkcionirati zbog generacijskog jaza među nama. Svi osim jednog.

Moja kćerka je u to vrijeme živjela sa mnom. Ima 22 godina i vratila se nakon diplome. Njen dečko je godinu stariji, zbilja je zgodan i bilo mi je drago zbog nje.

Jednog dana vratila sam se s posla ranije i našla ga u svojoj sobi kako se samozadovoljava mojim rubljem iz kante za prljavo rublje. Trebala sam ga izbaciti van, no umjesto toga zavela sam ga i pokazala mu što starija žena zna.

Postao je očaran mnome i nije htio odustati. Nastavili smo spavati potajice koliko smo mogli. Znala sam da se igramo vatrom, no zanijela sam se, sve dok nas moja kći nije ulovila.

Pobjegla je plačući, iselila se i otišla kod prijateljice. Njen bivši dečko i dalje živi sa mnom i ludo je zaljubljen u mene. Seks je i dalje odličan, no znam da je premlad za mene i nezreo.

Kći se zaklela da više neće razgovarati sa mnom. Ne krivim je, ali svaki dan me muči grižnja savjesti.''

Deidre joj je odgovorila: "Kažete da vas muči grižnja savjesti, pa zašto mu ne kažete da ode? Sigurno vam je jasno da nema šanse da se pomirite s kćeri dok je on u vašoj kući. Kako vam takva afera s upola mlađim muškarcem može značiti više od odnosa s vašom kćeri? Je li veza između vas i kćeri pukla? Ili je nikad nije ni bilo? Što vas privlači mlađim muškarcima?

Čini mi se da postoji priča koju niste ispričali. Jeste li doživjeli neku traumu koja utječe na vaše odluke danas? Nemojte nastavljati s tim destruktivnim ponašanjem. Jeste li razmišljali o savjetovanju sa stručnjakom? U međuvremenu, recite kćeri da vam je žao i stanite na kraj toj besperspektivnoj vezi.''

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.