BEZ STIDA

Politički seks-skandal u Hrvatskoj: Saborski zastupnik slao gole selfije iz luksuznog hotela

Net.hr

30.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Hrvatski saborski zastupnik Franjo Lucić našao se usred velikog seks-skandala, ekskluzivno otkriva Net.hr, nakon što je procurila njegova razmjena intimnih fotografija s ljubavnicom.

Eksplicitne fotografije jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca, koje Net.hr ekskluzivno donosi, Lucić je tokom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom. Franjo Lucić u višegodišnjem je braku, a na svoju suprugu prebacio je dio poslovanja nakon što se našao u pravosudnim neprilikama.

Dio selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, s mramornim kupaonicama, raskošnom spavaonicom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom "Versace" i skupocjenim dizajnerskim detaljima.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ni kune ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, plovilo niti dionica. Po službenoj imovinskoj kartici, Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Franjo Lucić istaknuti je pripadnik tradicionalne struje HDZ-a, a mediji ga navode kao jednog od protivnika Istanbulske konvencije unutar vladajuće stranke. Često se poziva na porodicu, vjeru i domovinu, pa je posebno iznenađujuće da se našao usred ovakvog skandala.

Recimo, u napadu na političkog konkurenta 2012. godine, Lucić je izjavio: “Ništa mu nije sveto, prije svega porodica, vjera – u crkvu ide samo da bi bio viđen – domovina”. Sam Lucić slovi za porodičnog čovjeka i vjernika, a često je viđen na misama i druženjima s biskupima.

Prema informacijama kojima raspolaže Net.hr, fotografije u luksuznom hotelu snimljene su u novembru 2017. godine. U istom mjesecu, Lucić je službeno opomenut zbog rekordne lijenosti u Saboru – propustio je šest dana zasjedanja, zbog čega je morao platiti kaznu od 900 kuna.

Riječ je o prvom takvom političkom seks-skandalu u Hrvatskoj, s oženjenim zastupnikom i istaknutim zagovornikom porodičnih vrijednosti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.