NEPRIJATNO

Neugodne i smiješne situacije koje se svima dešavaju prilikom vođenja ljubavi: Pustinja, prodavnica, bivši...

Arhiv

24.sata.hr

19.8.2018

Seks je prekrasna stvar - i svi ga imamo češće ili povremeno, i jednako tako imamo univerzalnu ideju o tome kakav bi on trebao biti, prije svega, erotičan, senzualan... seksi? Zapravo, svi ga zamišljamo puno boljim i zavodljivim nego što na kraju bude.

Svima (ali baš svima) je seks bio i smiješan, i neugodan, pun raznih čudnih zvukova i tekućina, ali to je uredu, jer ga držimo iza zatvorenih vrata. Ipak, evo nekoliko najčešćih čudnih seks-situacija - da se zajedno njima nasmijemo.

Zvukovi iz vagine


Amerikanci koriste presmiješan izraz "queefing", ali on označava jednako smiješnu situaciju - kada tokom promjena poza ili nakon seksa vagina ispusti vjetrić. Ako ti se to dogodi, sjeti se da ustvari sve radiš kako treba - jer ako nema "vjetrića", nije baš bilo ni akcije.

Mokre fleke
  

Znaš ono kad na plahti odjednom stoji mokra fleka veličine "Titanica", ili još gore hrpetina sitnih mokrih flekica? Tada nisi sigurna je li to znoj, tvoje ili njegove izlučevine... U svakom slučaju, oboje to ignorirate, ali uporno legnete na to i osjetite da je mokro. Da, ne može se pobjeći.




Seks-povrede

Ponekad se zanesete do te mjere da više niste sigurni jeste li usred sporta; srce kuca k'o ludo, mokra si kao da si upravo iskočila iz tuša, imaš masnice, porezotine, istegnula si mišić, ogrebala koljena... Uopće da ne pričamo o sudaranju glava ili zubiju, to je pod dobar dan.

Niste se skužili oko poze

Ono kad idete promijeniti pozu pa ste je oboje shvatili drugačije. A, okej, ti si to tako shvatio, kul. Nema problema.

Situacija "pustinja"

Ponekad stvarno jako želiš - ali tijelo jednostavno neće. Eto pokušavate i dalje, ali ti si suha k'o pustinja. Umjesto da očajavaš, jednostavno uzmi lubrikanta - ali zaista, bez toga ništa. Samo ćeš se povrijediti i lakše pobrati infekciju.

Čekaj, šta si rekao?

Ono kad se dogovorite da ćete nabaciti "dirty talk", a on na umu ima nešto drugačije, pa se smrzneš. Ili ipak u drugu stranu, on krene s nekim mlakim glupostima koje te samo dekoncentriraju. Presmiješno!


Mala nužda?

Mjehur uvijek iznevjeri, i to u ključnom trenutku. Naravno da možeš urinirati za vrijeme seksa. Ako imaš osjetljiv mjehur, ovo stvarno nije ništa čudno, a posebno za vrijeme intenzivnog orgazma kada se mišići skroz opuste. Kako ovo spriječiti? Baš kao kad ideš kod ginekologa, pomokri se prije nego što se planiraš seksati...

Bivši u mislima

Ovo se može dogoditi sasvim slučajno u većini slučajeva, ako uzmemo u obzir da si sasvim sigurno preboljela starog partnera. Ako nisi, onda je to već problem...

Radiš popis stvari za prodavnicu dok je on na tebi

Da, i ovo se događa. I zove su multitasking. Ipak, dobro je malo isključiti mozak barem za vrijeme seksa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.