VEZE

Potreba ili emocije: Otkrijte razlike između seksa i vođenja ljubavi

Prema drugima se ophode sa mnogo više poštovanja

Ilustracija

CDM

15.9.2018

Muškarac koji vas istinski voli i koji ne može zamisliti život bez vas uvijek će u vašem prisustvu, ali i u seksu, biti potpuno opušten i spontan, baš zato što mu se provođenje vremena s vama čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

Muškarci neke žene gledaju samo kao na “igračku” za seks, dok se prema drugima ophode s mnogo više poštovanja.

Oni itekako poznaju razliku između vođenja ljubavi i običnog seksa, jer njihovo ponašanje u krevetu zavisi od emocija koje gaje ili ne gaje prema ženi.

Ove četiri stvari otkrivaju da prema vama osjeća mnogo više od fizičke privlačnosti.

1. Opuštenost

Možda nije u svakom trenutku savršen, ali njegovo nesavršenstvo ga čini savršenim partnerom za duge staze. Muškarac koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas, uvijek će u vašem prisustvu, ali i u seksu, biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se provođenje vremena s vama čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

2. Dugotrajni, senzualni poljupci

Muškarci najčešće nisu baš previše za poljupce, osim ukoliko su zaljubljeni, jer ih smatraju izuzetno intimnim činom. Ako vas ljubi nježno i strastveno po cijelom tijelu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

3. Osluškivanje vaših želja

Muškarac koji vas iskreno voli trudit će se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno i tokom vođenja ljubavi nastojat će da razvije mnogo veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji prethode seksu, u samom seksu, ali i u trenucima nakon njega.

4. Posvećenost odnosu

Seks je, naravno, jako važan dio svake veze, ali muškarac koji vas iskreno voli pozabavit će se cijelim ritualom oko seksa. On će posvetiti predigri, maženju i potrudit će se da prije samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mjesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.