OTKRIVENO Četiri bitna znaka

Pročitajte ga: Ove stvari otkrivaju je li dobar u krevetu

Da li je muškarac dobrica ili opasan momak ne igra preveliku ulogu

B92

Foto: Ilustracija


Nije preterano bitno da li je muškarac dobrica ili opasan frajer, za sve momke važi isto.  Naime, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo s umijećem i iskustvom već i s karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.  

On je džentlmen

Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Sjeti se da ste imali važan projekt na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurni da vas neće razočarati kada se isključe svjetla.  

Dodiruje vas

Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje, ili vam nježno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega, ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurni da taj itekako zna šta radi.  

On je svjestan činjenice da se svijet ne vrti oko njega

Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane važiti pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umijeće da nekoga pored sebe učinite sretnim. Imajte to na umu.  

Njemu se nigdje ne žuri

Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa u temeljnom građenju odnosa s nekom djevojkom, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gdje. Bit će pažljiv i strpljiv prema partnerici i neće je siliti da uradi nešto za šta ona osjeća da još nije došlo vrijeme. Ukoliko vam je partner rekao da mu se ne žuri ili sugerirao da pričekate, ne shvatajte to kao odbijanje, jer nije.

Više o temi Ljubav

NA VRH

Podijeli članak na