SAVJETI Nije toliko loš koliko slovi

Iako ima loš imidž, i u ovoj pozi je moguće doživjeti vrhunski orgazam

Uz primjenu nekoliko savjeta, lako se može doći do orgazma

24sata.hr
17.10.2018 18:58

Foto: Ilustracija

Misionarski položaj nije uopće toliko loš kao što slovi. S nekoliko malih trikova lako možeš doživjeti gromoglasan orgazam.

Zapravo, šteta je da misionarski položaj ima toliko loš imidž. A upravo je u fazi (seksualnog) upoznavanja s novim partnerom vrlo intenzivan – zbog puno tjelesne blizine. Ako malo promijeniš „početni položaj“, lako možeš postići vrhunac. 

Malo stisni noge

Možda zvuči na "prvu loptu" kontraproduktivno, ali ima smisla: kad legne na tebe, stisni bokove umjesto da raširiš noge. Tako će se on osjećati većim, a ti užom. Ako još snažnije pritisneš stražnjicu na podlogu, promijenit će se kut prodiranja na vrlo uzbudljiv i intenzivan način. 

Zamijenite pozicije Da, dobro si pročitala. Lezi na partnera onako kako bi on na tebe u misionarskom položaju. I to ne odmah u „jahaći položaj“ na njega. Neka tvoje noge budu ispružene, a njegove lagano savinute i podignute. Uživaj u dominaciji i strasti koje ti pruža ova promjena perspektive.

Uključi i neku seksualnu igračku Nove seksualne igračke su tako oblikovane da ti mogu pružiti sasvim nove doživljaje - i to kad partner koristi igračku za vrijeme penetracije. Iznenadi ga – i veselite se zajedničkom isprobavanju.

NA VRH