ISKUSTVA

Trinaest najčudnijih stvari koje su se ljudima dogodile tokom spolnog odnosa

Iz očitih razloga, akteri priča željeli su ostati anonimni

Ilustracija

Avaz.ba

28.10.2018

"Buzzfeed" je svoje fanove nedavno pitao o najčudnijim stvarima koje su im se dogodile tokom seksa, a ovo su neki od najboljih odgovora. Iz očitih razloga akteri priča željeli su ostati anonimni.

1.  

- Bila sam na spoju s tipom kojeg sam upoznala preko aplikacije za upoznavanje i odmah je bilo jasno da se slažemo. Nakon nekoliko pića i dobrog razgovora, odlučili smo otići kod njega. Počeli smo se ljubiti i postalo je intenzivno, toliko intenzivno da mi je otkinuo pirsing s bradavice, a da uopće nije shvatio. No, vrlo brzo plahta je bila krvava. Nisam još 100 posto sigurna šta se dogodilo, no bradavica mi je krvarila, a pirsing nisam mogla pronaći.


2.

- Prvi put kad sam imala analni seks s bivšom, potcijenila sam koliko lubrikanta joj treba. U početku nije bilo nelagodno, no tada je počelo boljeti. Kad ga je izvadila (koristili smo strap-on), bilo je puno krvi. Nije bilo bolno, no čim sam to vidjela, skoro sam pala u nesvijest i tražila sam da me vozi Hitnu. Stajala sam u čekaonici skoro dva sata u prevelikoj majici i s dva para gaćica.

3.

- Hodala sam s tim tipom i bili smo u krevetu. Rekla sam mu da imam menstruaciju, no rekao je kako ga nije briga. Kazala sam mu da idem u kupaonicu 'ukloniti nešto iz nečega'. "Ne brini, znam kako to funkcionira, imam tri sestre." Zatim mi je izvukao tampon i bacio ga.

4.

- Dečko i ja bili smo na kauču i smuvali se. Bila sam usred intenzivnog oralnog seksa kad sam osjetila da mi šmrklji idu iz nosa, no ignorirala sam to i nastavila. Kad smo oboje pogledali, shvatili smo da mi je nos iskrvario po njegovom penisu.

5.

- Čuvala sam kuću za jedan par iz kvarta i pozvala sam svog dečka. Poseksali smo se nekoliko puta u njihovoj dnevnoj sobi taj vikend. No, tek kad sam odlazila, rekli su mi da imaju sigurnosne kamere po cijeloj kući. Nikad ih nisam pitala jesu li vidjeli nešto jer ne želim znati odgovor.

6.

- Probala sam sisati testise bivšem dečku i slučajno ih ugrizla.

7.

- U ranoj fazi trudnoće, dok sam još patila od užasnih jutarnjih mučnina, odlučila sam se popeti na svog partnera u nadi da ću ga izbezumiti. No, zavrtjelo mi se u glavi i počelo mi se pišati. Ispovraćala sam se po njemu, počela plakati i zatim se malo i popiškila, sve to dok sam sjedila na njemu.

8.

- Zaštitar kojeg sam upoznala u klubu bio je sladak pa sam ga pozvala kod sebe. Bili smo u mom krevetu i on je izvadio Magnum. Tri puta ga je gurnuo i ustao. Pitala sam što se dogodilo i rekao mi je da je puknuo kondom. Našla sam ga poslije i shvatila da nije puknuo već je on odmah svršio.

9.

- Smuvala sam se s tipom kojeg poznajem godinama preko prijatelja. Bila sam zaista uzbuđena zbog seksa s njim sve dok nije počeo režati i glasati se glasno poput divlje životinje.

10.

- Dečko i ja seksali smo se kad je odjednom njegova ogromna mačka skočila na krevet i počela se ponašati kao da će povraćati. Tada ga je izvadio i počeo vikati na mačku na španskom. Pokušao ju je uhvatiti, ali se ispovraćala po meni, njemu, plahtama i jednom od jastuka.

11.

- Prvi put kad sam imala seks, znala sam da će biti krvi, no tada sam imala i menstruaciju. Bilo je puno krvi - umrljala sam mu madrac i imala najgore grčeve sedam dana.

12.

- Moj dečko spavao je u dnevnoj sobi, no to je bilo uredu zato što njegova porodica ima vrata koja odvajaju spavaće sobe od dnevne. Prvi put kad se spustio dolje, njegova sestra ušetala je u sobu. To je bilo drugi put da sam je vidjela. Prošlo je oko godinu i po i još je ne mogu pogledati u oči.

13.

- Gotovo dva mjeseca nakon što smo dobili prvu bebu, muž i ja počeli smo se seksati. Bila sam gore i stvarno sam uživala. Kad sam svršavala, moj muž uzeo je deku i pokrio mi prsa. Mislila sam da me iz nekog razloga više ne vidi istim očima (što me rastužilo), ali ne. Orgazam mi je otpustio reflekse i doslovno sam ga špricala mlijekom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.