ISTRAŽIVANJE Baš kao i žene, i muškarci imaju cijeli repertoar zvukova

Znate li šta zapravo znače zvuci koje muškarci ispuštaju tokom seksa

Vaš dragi spada u tihe likove? Bez brige, čak i ako ne pusti glas za vrijeme seksa, to ne znači da mu nije dobro s vama

Avaz.ba
02.11.2018 09:53

Foto: Ilustracija

Baš kao i žene, i muškarci imaju cijeli repertoar zvukova koje proizvode tokom seksa, mada ponekad znaju da ostanu sasvim tihi. 

Otkrivamo vam šta zapravo znače ti "seksualni zvuci".

Pričanje

Vaš partner za vrijeme seksa često govori "Daaa, toooo, tako si seksi, tako je dobro!" ili "Mala, tako si vruća, uh kako si slatka!"? Ako je to slučaj, velika je vjerovatnoća da ga uzbuđuje "dirty talk". Razgovarajte s njim o tome, možda bi u krevetu volio da čuje nešto prljavo i od vas.

Šutnja

Vaš dragi spada u tihe likove? Bez brige, čak i ako ne pusti glas za vrijeme seksa, to ne znači da mu nije dobro s vama. Upravo suprotno: ako je tih, onda može lakše da kontrolira i odlaže orgazam.

Smijeh

Ako se vaš najdraži smije tokom seksa, možda je jednostavno golicljiv. Možda ste ga slučajno dodirnuli po osjetljivom mjestu. Jednostavno, sljedeći put pripazite da mu ne dirate osjetljivu erogenu zonu.

Dahtanje

Ako vaš partner glasno dašće za vrijeme seksa, moguće je da će ubrzo svršiti. Ako želite da uživate malo duže, onda bi trebalo da ga umirite i laganije se krećete.

Vikanje

Vaš momak u krevetu zvuči poput ranjenog bizona ili neke druge divlje životinje? Onda mu je zaista veoma dobro s vama! Znači da može da se opusti uz vas i pri tome da vam pokaže svoju animalnu stranu, piše portal 24sata.

NA VRH