LJUBAV

Iskustva žena čiji su partneri imali mali spolni organ: Bukvalno ništa nisam osjetila

Nekoliko anonimnih žena odlučilo je podijeliti svoje iskustvo

Nisu sve žene bile nezadovoljne. Instagram

Avaz.ba

22.1.2019

Nekoliko anonimnih žena odlučilo je podijeliti svoje iskustvo sa mikropenisom na internet-stranici "BuzzFeed".

Urnebesno smiješna, ali i poučna iskustva govore o tome kako je to imati odnose s partnerima čije je penis 2,5 puta manji od prosječnog.

Imali smo samo oralni seks

- Gotovo godinu sam se zabavljala momkom koji ima mali penis. Prvi put kada sam ga vidjela, iznenadila sam se, ali se nisam zaledila. Prvi put kada smo imali seks, ujedno je bio i jedini put da smo imali klasičan seks. Ostatak vremena smo prakticirali samo oralni seks. To mi ni najmanje nije smetalo, bio je veoma dobar u onome što je radio. A običan seks nam je bio nekako čudan, nismo našli dobar ritam i uopće nismo uživali. Sve u svemu, to je bila veoma zadovoljavajuća veza za mene - napisala je jedna žena.

Uh, hoće li to raditi

- Upoznali smo se putem Tindera i bilo mi je čudno što je prvo želio da se dobro upoznamo i izađemo nekoliko puta prije seksa. Ja sam Škorpija i često odmah uskačem u krevet. Ali, bio je romantičan i upalilo je. Prvi put kada smo imali odnose, prvo mi je priuštio oralni seks i bilo je toooliko dobro da mi mikropenis poslije uopće nije smetao. Samo sam pomislila "Uh, hoće li to raditi" kada sam ga ugledala. Seks je bio čudan i mogli smo to izvesti jedino u "dogy" pozi. Ali, sve u svemu, bilo je hemije i on se baš trudio - napisala je druga žena.

Bio je kraći od moje šake, a ja imam vrlo male ruke

– Bila sam na zabavi i vidjela sam visokog, tamnokosog i zgodnog momka koji mi se i ranije sviđao. Otišli smo kod njega i iz nekog razloga je mislio da je zabavno da mu sjedim u krilu i gledam snimak mađioničarskih trikova. Šta god. Otkopčala sam mu pantalone, stavila ruku i vidjela da mu je penis kraći od četiri petine moje šake. A ja imam vrlo male ruke. Rekao mi je: “Ne brini, postat će veći”, ali nije - napisala je jedna žena o svom iskustvu.

Imao je mali penis, ali je bio zgodan

- Studirala sam jedan semestar u inozemstvu. On je bio luđački zgodan i imao je strani naglasak. Dok smo se mazili, otkrila sam da ima mali, minijaturni penis. Na kraju nismo ni imali seks, zadovoljio me je na druge načine. Izbjegla sam seks ne zbog penisa već zato što sam imala samo 19 godina. Bio je zgodan i pametan i uopće se ne kajem. Sada je, sudeći po njegovom Facebooku, oženjen i ima djecu. 


Tražila sam ga, mislila sam da sam ga uhvatila za testis

– Moj prvi i jedini susret s mikropenisom desio se na drugoj godini fakulteta. Bila sam pijana, stavila sam ruku dolje i zapanjila se. Nastavila sam da ga tražim, misleći da sa ga uhvatila za testis ili tako nešto. Mislila sam da ima još. Pokušala sam da ga zadovoljim rukom, ali nisam išla dalje od toga - dodala je jedna žena.

Bukvalno nisam osjećala ništa prilikom seksa

– Dva puta sam imala iskustva sa mikropenisom. Prvi put sam bila u vezi s momkom koji minimalno obdaren, ali koji mi se veoma dopadao. Uvijek mi je pružao oralni seks i pitao može li još nešto uraditi za mene. Kada smo raskinuli, ne zbog malog penisa, imala sam prilično otvoren um po pitanju veličine. Drugi je došao nekoliko mjeseci kasnije i imao je još manji penis. Bukvalno nisam osjećala ništa prilikom seksa. A on se nije ni trudio da nešto uradi. Kada smo završili, pitao me je li mi se dopalo, rekla sam ne. Kada sam mu rekla da nisam osjetila ništa prilikom seksa, izderao se "Pa možda ti jednostavno imaš ogromnu vaginu" - podijelila je svoje iskustvo nepoznata žena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.