ASTROLOŠKI PRELJUBNICI

Šest horoskopskih parova koji će sigurno prevariti jedno drugog

U nekim ljubavnim vezama prosto je unaprijed predodređeno da će partneri biti nevjerni

Unaprijed predodređene za propast. Arhiv

Avaz.ba

7.2.2019

U nekim ljubavnim vezama prosto je unaprijed predodređeno da će partneri biti nevjerni jedno drugom, a za sve to mogu da budu krive zvijezde.

Ako ste se ikada pitali kako to da su neki ljudi nevjerni dok su drugi izuzetno monogamni, zvijezde možda imaju odgovor na ovo vaše pitanje. Postoje neke kombinacije horoskopskih znakova koje su predodređene za preljubu, ali nemojte biti previše strogi prema vašem partneru ukoliko ga prepoznate u nekoj od sljedećih ljubavnih kombinacija. 

Ovan i Bik

Ovo dvoje se privlače na prvu loptu, a Mars koji vlada Ovnom i Venera vladarka Bika čine ih parom iz snova u kome Mars želi da dominira, a Venera se potčinjava. Ovan nije ni približno vjeran kao Bik, zbog čega stalno imaju rasprave oko monogamije i lojalnosti jer su ovo dvoje kada je o tome riječ potpune suprotnosti.

Blizanci i Vaga

Prirodni su šarmeri kada su zajedno jer njima vlada isti element. Vaga je u potpunosti zaljubljena u vrcavu prirodu Blizanca i njegov način da je mentalno stimulira. Blizancima fali mnogo posvećenosti, zbog čega se razlikuju i to može izazvati probleme u vezi kada Vaga nailazi na razočaranje.



Rak i Jarac

Potpune suprotnosti, jer Rak uživa u Jarčevom kavaljerstvu, a ozbiljan Jarac potpuno može da odlijepi na senzualnost kojom Rak plijeni. Ono što Jarac ne zna jeste da Rak brzo može da se smori u vezi. To je najčešće posljedica toga što Jarac ne može zadovoljiti seksualne potrebe Raka. 

Lav i Strijelac

Vatreni znaci kod kojih dolazi do ispoljavanja Lavovog talenta u spavaćoj sobi, ali i velike potrebe za pažnjom koju Strijelac ne može da mu pruži jer mora da se viđa i sa drugim ljudima. Često se svađaju oko toga kako će provodite vrijeme zajedno i u šta će ulagati energiju. Bez obzira na njihovu jaku hemiju, Strijelac se nikada neće posvetiti kraljevskom tretmanu Lava.

Škorpije i Ribe

Mislićete da se ovdje radi o dvije polovine jedne savršene cijeline, ali strast nema nikakve veze sa tim. Ovo dvoje su previše obazrivi kada je u pitanju njihovo dobro. Varanje nije jednosmjerno u ovom odnosu jer oboje mogu mnogo dobro lagati jedno drugo iznova i iznova i da se na kraju izvuku iz svega. Ovo je odličan primjer onoga da dobijete šta dajete.

Vodolija i Djevica

Potpuno drugačije energije, ali i slične na čudan način. Bez obzira na veliku privlačnost koju Vodolija osjeća prema Djevici, postoji barijera koja Vodoliju može da odnese u drugom pravcu. 

Djevica se nikako neće miriti sa Vodolijinom iznenadnom ravnodušnošću što će izazvati probleme među njima i dovesti do raskida.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.