LEKCIJE Objavila na Redditu

Kćerka je čula roditelje "u zanosu": Mama, zašto pričate prostote

Neki od korisnika društvene mreže podijelili svoja sjećanja iz djetinjstva

Avaz.ba
22.02.2019 20:42

Teško je pronaći trenutak za intimu kada su vam djeca kod kuće

Foto: Screenshot

Kao što svaki roditelj zna, teško je pronaći trenutak za intimu kada su vam djeca kod kuće. Jedna mama tako je ostala posramljena nakon što je njezina 12-godišnja kćerka čula nju i supruga kako pričaju "prljavo". 

Žena je na Redditu objavila da se njena kćerka skrivala ispod kreveta i čekala da preplaši svoje roditelje kada je čula prilično nepristojan razgovor mame i tate.

- Ne znajući da je tamo, moj suprug i ja počeli smo pričati prljavo jedan drugome. Onda je ona skočila, prestravila nas i istrčala iz sobe. Moj suprug i ja ostali smo potpuno zbunjeni i nismo znali što da napravimo. Ona je utrčala u sobi i zatvorila vrata. Nikad nisam pomislila da će nam se tako nešto dogoditi. Bože, pomozi nam. Samo mi je drago da je iskočila u tom trenutku inače je moglo biti i gore - kaže mama.

Pokušavajući utješiti majku, neki od korisnika Reddita podijelili su svoja strašna sjećanja iz djetinjstva.

- Hahahaha to mi se dogodilo kada sam imao šest godina. Skrivao sam se ispod kreveta svojih roditelja kako bi ih uplašio i počeli su voditi ljubav. Bio sam prestrašen i bojao sam se otići jer nisam htio da me vide pa sam ostao tamo i pokrio uši, prilično sam siguran da sam te noći spavao pod njihovim krevetom. Još im nisam ovo ispričao, a imam 22 godine - napisao je jedan od korisnika.

Drugi je napisao:

- Uhvatio sam svoje roditelje dok su vodili ljubav kad sam bio dijete. Osjećao sam se loše, moj otac se uspaničio i iskočio iz kreveta bez odjeće, a svoju rečenicu završio sam povraćanjem. Ja sam preživio, ali nisam siguran da je njihov seksualni život preživio.

Neki su smatrali da je iskustvo bila dobra životna lekcija za djevojčicu koja se ne bi trebala prikradati roditeljima.

- Da budem iskren, ovakva situacija uči ih da kucaju ili da čekaju dok ne izađete iz sobe. Moje curice su nas isto uhvatile činu vođenja ljubavi jer nisu kucale, ali to se više nikada nije ponovilo - napisao je jedan od korisnika.

Jedna majka je savjetovala:

- Samo trebate razgovarati i reći joj da vam mora dati malo vremena nasamo da radite "odrasle stvari" nakon što ode spavati.

Druga mama se složila i dodala da je ovo prilika za podučavanje.

Tagovi

Seks Djeca

Komentari

NA VRH