LJUBAV I VEZE Niste jedini koji sa svojim partnerima nisu otvoreno razgovarali o seksu

Uz plan B i C, nema straha da vas partner neće zadovoljiti

Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju

Avaz.ba
08.04.2019 08:57

Foto: Ilustracija

Znate li da niste jedini koji sa svojim partnerima nisu otvoreno razgovarali o seksu, pita autorica knjige "Tongue Tied" Stela Haris (Stella Harris).

- Bez obzira na seksualnu frustraciju, isprobavanje novih fantazija i komunikacijske vještine ključne su za seksualno ispunjenje. Pričajte prije i za vrijeme seksa. Ne bojte se da ćete upropastiti trenutak - kaže autorica te dodaje da bi to moglo izgledati neobično ako ste već na pola puta - šutke ste se skinuli, a onda počeli priču. Zato je bitno porazgovarati prije nego što strasti proključaju. 

Akcija će poslije teći glatko, a vi ćete uživati više

- Razgovarajte o tome šta će se dogoditi večeras i partneru dajte jasne smjernice gdje želite da vas dira. Tu spada i dozvola za nove stvari koje želite isprobati - kaže autorica. Akcija će poslije teći glatko, a vi ćete uživati više.

Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju

- Povezujete li se tako često, nećete se strašiti krene li akcija krivo i odjednom shvatite da se danas ne možete tako lako uzbuditi. Taj dan zato neće biti neuspješan jer ćete ipak biti - intimni. Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju i koje će upaliti baš svaki put. To će biti nešto što ćete i vi i partner čekati cijeli dan da ponovno proživite.

Nezaboravni oralni užitak: Kad vilica boli, jezik je vaš plan B 

Imati plan B ili C znači da u tom trenu možete isprobati nekoliko novih stvari ako taj dan niste raspoloženi za zahtjevne poze. Analizirajte trenutke u kojima ste se osjećali ugodno, zločesto ili pokrete koji su vas na kraju doveli do orgazma. Je li to bio osjećaj ejakulacije u vas, igranje hranom prije seksa ili seksi dopisivanje na poslu? To će biti formula koja će vas napaliti, svaki put - kaže autorica.

Tagovi

Veze Ljubav

Komentari

NA VRH