LJUBAV I VEZE

Uz plan B i C, nema straha da vas partner neće zadovoljiti

Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju

Ilustracija

Avaz.ba

8.4.2019

Znate li da niste jedini koji sa svojim partnerima nisu otvoreno razgovarali o seksu, pita autorica knjige "Tongue Tied" Stela Haris (Stella Harris).

- Bez obzira na seksualnu frustraciju, isprobavanje novih fantazija i komunikacijske vještine ključne su za seksualno ispunjenje. Pričajte prije i za vrijeme seksa. Ne bojte se da ćete upropastiti trenutak - kaže autorica te dodaje da bi to moglo izgledati neobično ako ste već na pola puta - šutke ste se skinuli, a onda počeli priču. Zato je bitno porazgovarati prije nego što strasti proključaju. 

Akcija će poslije teći glatko, a vi ćete uživati više

- Razgovarajte o tome šta će se dogoditi večeras i partneru dajte jasne smjernice gdje želite da vas dira. Tu spada i dozvola za nove stvari koje želite isprobati - kaže autorica. Akcija će poslije teći glatko, a vi ćete uživati više.


Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju

- Povezujete li se tako često, nećete se strašiti krene li akcija krivo i odjednom shvatite da se danas ne možete tako lako uzbuditi. Taj dan zato neće biti neuspješan jer ćete ipak biti - intimni. Zajednički ćete doći do poza ili drugih stvari koje vas uzbuđuju i koje će upaliti baš svaki put. To će biti nešto što ćete i vi i partner čekati cijeli dan da ponovno proživite.


Nezaboravni oralni užitak: Kad vilica boli, jezik je vaš plan B 

Imati plan B ili C znači da u tom trenu možete isprobati nekoliko novih stvari ako taj dan niste raspoloženi za zahtjevne poze. Analizirajte trenutke u kojima ste se osjećali ugodno, zločesto ili pokrete koji su vas na kraju doveli do orgazma. Je li to bio osjećaj ejakulacije u vas, igranje hranom prije seksa ili seksi dopisivanje na poslu? To će biti formula koja će vas napaliti, svaki put - kaže autorica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.