LJUBAV I VEZE

Šta žene mogu naučiti od glumica iz filmova za odrasle

Screenshot

vijesti.me

8.4.2019

Opće je poznato da pornografija i seksualne aktivnosti ''običnih ljudi'' nisu ni slični. Ipak, neke stvari iz filmova za odrasle mogu poslužiti kao inspiracija, i to uglavnom ženama.

Pokažite entuzijazam

Mnoge žene su naučene da seks ne treba da im bude u vrhu prioriteta. Kada muškarac želi da zapleše "horizontalni tango", žene ponekad ponašaju kao da je to jedan od zadataka koje moraju obaviti. Nešto poput peglanja. To će nakon izvjesnog vremena bivati sve jadnije. Preuzmite inicijativu, da ne bude da vas uvijek moli za seks. 

Progovorite

Vaš seksualni život je rutina. Nije loš, ali znate da to može mnogo bolje. Progovorite već jednom, 21. je stoljeće. Zaboravite na stare glupe priče. To što volite seks dokazuje da ste normalne i ne treba da se stidite da tražite više. Recite mu šta želite. Uzdišite slobodno u krevetu. Recite "toooo" kad je nešto dobro i "ne tako" kad ne valja. Možete pokušati i s prljavom pričom. Budite glasne.

Spoznajte samu sebe

Jeste li i vi bile od onih koje su se zgražavale na priču o masturbaciji i klele se da to nikada niste radile? Da bi vas on znao dotaći kako treba, morate mu pokazati kako. Ako vam mašta ne ide od ruke, potražite neku erotiku na internetu, pisanu ili slikovnu, kako vam odgovara, i zakažite sastanak samoj sebi. Udobno se smjestite, ispipajte sve i nađite ključne tačke i ritam. Kada se dobro spoznate, krenite u akciju licem u lice. Pokažite mu šta znate i šta želite da on zna. Onda postanite seksi nastavnica i natjerajte ga da položi ispit tako što će vas zadovoljiti.

Seks nije usluga partneru

Oralni seks dobije za rođendan ili neku specijalnu priliku? Još gore, kažete mu da ćete probati neku pozu ako bude dobar i ako uradi ono što tražite. Dobrom i zdravom životu seks je potreban koliko i hrana. Barem to ne morate da štedite. Ako znate da vaš partner nešto voli i želi, pružite mu. Niko ne voli da se manipulira njime, pogotovo u seksualnom smislu. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.