LJUBAV I VEZE Prosidba za pamćenje

Mjesec je potajno ''prosio'', a ona ga uopće nije doživljavala

Rekla mu "da" poslije 30 dana

Al.H./ Avaz.ba
04.09.2019 15:31

Jedan vrlo kreativan momak tajno je ''prosio'' svoju djevojku cijeli mjesec prije nego što joj je napokon i direktno isprosio.   

Edi Okoro kupio je dijamantni prsten početkom ove godine kako bi zaprosio svoju djevojku Keli (Cally), ali nije se htio pretjerano žuriti. 

Dok je čekao pravi trenutak, odlučio je zabilježiti fotografijama dok joj je prsten držao doslovno pred očima, a ona nije imala pojma, piše FEMAIL.

 • Prva fotografija u 30 dana
  Prva fotografija u 30 dana Foto: (Facebook)

- Oni koji su prošli kroz prosidbu znaju da se to treba napraviti na originalan način koji govori nešto o tome kakav ste zapravo par i kakva ste osoba - poručio je Edi. 

- Neki planiraju, maštovit obrok, romantično putovanje ili zaprose djevojku velikim transparentnom. To tako nisam mogao napraviti jer moja djevojka zna da ja nikad ništa ne planiram. Uglavnom reagiram spontano i improviziram - dodaje maštoviti momak.

 • Keli i Edi
  Keli i Edi Foto: (Facebook)

Edi je znao da će ga djevojka odmah ''skontati'' ako ne smisli unaprijed plan. Zbog toga je prsten nosio svuda sa sobom i čekao da se pojavi najbolji trenutak za prosidbu, koji će njegova djevojka pamtiti do kraja života.

- Nakon skoro mjesec čekanja, sjedio sam na krevetu i vidio se prsten, a Keli me skoro uhvatila kako gledam u njega. Tad mi se javila ideja da trebam dokumentirati te trenutke čekanja - govori Edi.

 • Par na plaži
  Par na plaži Foto: (Facebook)

Tako je počeo fotografirati te trenutke, jedan od prvih je bio dok je njegova djevojka kupovala nešto u prodavnici, a bila je okrenuta leđima.

 • Edi u supermarketu
  Edi u supermarketu Foto: (Facebook)

Zatim joj je prsten stavio na ruku dok je spavala. Ideja je bila da fotografira što više trenutaka dok pravi trenutak ne dođe, ili dok djevojka već jednom ne shvati šta se događa.

 • Keli s prstenom u ruci
  Keli s prstenom u ruci Foto: (Facebook)

Četiri sedmice je igrao igru dok se konačno nije stigao pravi trenutak. Edi tek treba otkriti kako je na kraju zaprosio djevojku, a objavit će to tokom ove sedmice na Facebooku. 

Otkrio je samo to da je Keli pristala i da nije uhvaćen prije vremena.

 • Edi i Keli
  Edi i Keli Foto: (Facebook)

Komentari

NA VRH