LJUBAV I VEZE Kako prepoznati pravog

Ovo je razlika između igrača i muškarca za sva vremena

Naučite na vrijeme ih razlikovati

Al. H. / Avaz.ba
10.09.2019 17:18

Par

Foto: Arhiv

Igrač će biti neodoljivo privlačan i učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi dobio naklonost djevojke. On će se istaći iz mase da ga primjetiš. 

Igrač će biti gospodin u početku, planiraće s tobom sve važne događaje i datume. Reći će ti da si nevjerovatna osoba koju nikad dosada nije upoznao. Sve romantiučne izreći na takav vjerodostojan način da ćeš mu povjerovati. Kada mu počneš vjerovati tada si učinila najveću grešku. 

Sve će biti savršeno i nestvarno, sve, ali do jednog trenutka. On će se promjeniti i sve će se srušiti u tren oka. 

Igrač će te "najterati" da se osjećaš ugodno sve do trenutka dok to njemu odgovara. Učinit će sve što treba - dok ne shvati da više nisi toga vrijedna. Igrač će ući u vezu iz svojih osobnih sebičnih želja. Jednako tako će okončati i prekinuti vezu. Neće uzeti u obzir muku koje će te dopasti. Igrač će se odvratiti od obaveza s bilo kime, jer je posvećen samo sebi.

  • Momak
    Momak Foto: Arhiv

S druge strane postoje muškarci za sva vremena. Ti muškarci neće biti toliko blistavi ili poput igrača. Oni će biti suptilniji u svom pristupu. Oni će biti sramežljiviji i za razliku od prvih neće lako naći put do tvog srca. Najvažnije kod ovih muškaraca da ti neće nikada pustiti ruku.  

  • Par
    Par Foto: Arhiv

Komentari

NA VRH