LJUBAV I VEZE Ovo će vam pomoći

Pet stvari koje muškarci ne razumiju o ženama

Dobra dijela povećavaju strast

Al. H. / Avaz.ba

Par

Foto: Arhiv


Ne prepoznavanje onoga što partner osjeća može vas skupo koštati, kaže seksualni terapeut Stiven (Stephen Snyder). Ovih pet stvari će vam pomoći da dešifrujete svog partnera.  

1. Dobra djela povećavaju strast

Da je želite morate pokazati na više načina. Podsjetite je zašto je izabrala baš vas za partnera. Učinite nešto za nju i to će je navesti na razmišljanje da ste mislili samo o njoj. Žena voli da razmišljate o njoj pa čak kad ona nije prisutna.

2. Voli da muškarac preuzme odgovornost

Na kraju dana žena je umorna od mnogih obaveza i zato hoće nekoga ko se neće bojati preuzeti odgovornost. Žene vole muškarce koji su odlučni, ali nažalost većina muškaraca to ne zna razumijeti. 
  • Par zagrljen

    Par zagrljen

    Foto: Arhiv


3. Mora se osjećati poželjno

 Mnoge žene kažu da se vole osjećati seksualno neodoljivo. Što je više želite, to se ona osjeća bolje. Ali, ako već dugo živi sa svojim partnerom sve manje to osjeća.

4. Važno joj je kako se ljubite

Možda ste zajedno nekoliko decenija ali način na koji se ljubite jako je važan. Njena želja prema toj osobi može se povećati ili smanjiti ovisno kako se ta osoba ljubi.

  • Par šeta

    Par šeta

    Foto: Arhiv


5. Uređuje se za sebe

Kada žena pazi na svoj izgled, to nije samo zbog muškarca. Većina žena se osjeća erotično ako izgledaju dobro. Puno više žena je odgovorilo da nego muškaraca. Većini muškaraca zapravo nije bilo jasno što znači pitanje žele li imati seks sa sobom.

Više o temi Partner

ZANIMLJIVOSTI
Prekršili su zlatno pravilo
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na