MA MOŽETE VI TO

Ovo je nešto najseksi što možete izvesti u krevetu, ali rijetki se usuđuju

Način na koji se svlačite vašem partneru može biti najsenzualniji čin u životu

Ljubavni par. Ilustracija

Avaz.ba

24.9.2020

To može biti jedna od najljepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svjedočiti, posebno u intimnoj situacije.

Skidanje nije samo za profesionalne striptizete, već je u pravom obliku umjetnost. To je prilika da žene i muškarci probude svoja osjetila, cijene svoje tijelo i ogole sve. To može biti jedna od najljepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svjedočiti, posebno u intimnoj situaciji.


Umjetnost zavođenja

Način na koji se svlačite vašem partneru može biti najsenzualniji čin u životu. Otkrivamo neke trikove koji će se zauvijek urezani u njegovo pamćenje. 

Prvi korak umijeća kako se svlačiti pred muškarcem je povjerenje u sebe. Bez kompleksa ili nesigurnosti. Vjerujte nam, želi vas vidjeti golu!

Iako vas sigurno proganjaju sumnje i muke u vezi s celulitom, strijama i suvišnim kilogramima, morate biti sigurni da on neće pobjeći kroz vrata. Naprotiv, bit će mu čast što ste odlučili baš za njega senzualno (i hrabro) skinuti odjeću. Jer nemojte zaboraviti da je to jedna od glavnih maštarija muškaraca!

I kad započnete spuštati naramenicu haljine, uvijek imajte na umu da ste najsenzualnija žena u historiji.

Stvorite atmosferu zbog koje ćete se osjećati sigurno i koja vas uključuje u ovu umjetnost striptiza. Meko osvjetljenje, svijeće i seksi dekor pomoći će vam da skinete odjeću bez ikakvog kompleksa. Također, imajte na umu da stimulacija drugih osjetila čini da se tijelo i mozak usredotoče na zadovoljstvo. Sigurno će biti uzbuđen čim show započne!

Umijeće striptiza svodi se na erotizam i zavođenje i zato vam treba pogled koji će ga natjerati da vam strgne odjeću.

Usredotočite se na donje rublje. Želite zračiti senzualnošću, ali iznad svega, trebate se i osjećati ultra seksi!


Ah ta čipka

Naša preporuka je čipka. Iskoristite trend braletta i osjećajte se poput jedne od plesačica Moulin Rougea. Možete se nositi korzet ili seksi spavaćicu kako biste zadržali tajnu. 

Pronađite donje rublje koje odgovara vašem tijelu i čini da se osjećate samopouzdano. Imajte na umu da će vam nošenje senzualnog donjeg rublja probuditi maštu i sva čula.

Ne bojte se iznijeti svoju ekstrovertiraniju stranu tokom striptiza. Posjednite ga na stolicu i senzualno se krećite oko njega dok se skidate. Nježne kretnje i dodiri bit će vaši najbolji saveznici!

Skinite nježno odjeću i pustite ga da se divi svakoj krivulji vašeg tijela. Poigrajte se odjećom, poput gumba na košulji, kose i pustite da zavodljivi pogledi govore sami za sebe.

Jeste li previše sramežljivi da to isprobate? Tada možete početi s koketnim poljupcima dok se počinjete svlačiti. Možete mu dati do znanja što želite da se dogodi te noći i koliko želite da se osjeća posebno. Sigurno će vam pasti pred noge!

Ovo je vaš trenutak, iskoristite ga maksimalno! Uzmite u obzir da imate njegovu punu pažnju kako biste ga mogli navesti da učini baš sve što poželite. Uživajte u tome što ste zvijezda vlastite emisije i ostavite ga otvorenih usta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.