ČUDESNA IDEJA

Muškarac napravio 'godišnju recenziju' supruge

Izvještaj je u šali koristio kako bi ukazao na njezine vještine rješavanja sukoba

Izvještaj je u šali koristio kako bi ukazao na njezine vještine rješavanja sukoba. FACEBOOK

A.F. Metro/

14.12.2020

Christopher Stares  predstavio je svojoj supruzi Sophie Stares, s kojom je u braku 14 godina, cjelovit godišnji izvještaj na njihov brak te poput poslodavca odlučivao o njezinom performansu.

U recenziji je ocjenjivao njezina postignuća kao domaćice, a u izvještaj je uključio sve od toga koliko se smiješi dok obavlja svoje dužnosti do nastupa u krevetu.

Christopher Stares (39) predstavio je svojoj supruzi Sophie Stares (38), s kojom je u braku 14 godina, cjelovit godišnji izvještaj na njihov brak te poput njezinog poslodavca odlučivao i o njezinom performansu. Izvještaj se sastojao od dvije stranice te tablice na kojoj je ocjenjivao 18 aspekata porodičnog života. Te joj je papire uručio dok su bili na ručku.

Izvještaj je u šali koristio kako bi ukazao na njezine vještine rješavanja sukoba. FACEBOOK

Izvještaj je u šali koristio kako bi ukazao na njezine vještine rješavanja sukoba i nespremnost da prihvati kritiku, te da joj je u tom području 'potrebno poboljšanje'. Izvještaj je uključivalo i 'plan poboljšanja' u kojem se traži da Sophie ponekad prizna da on nešto najbolje zna. Sophie se našalila kako je pametno što joj je Chris dokumente dao na javnom mjestu, no laska joj što je vidjela da je njezin naporan rad ocijenjen izvrsnom ocjenom. Njezinu je izvedbu u krevetu pozitivno ocijenio, no nije objavljivao detalje jer smatra da ih njihova djeca ne bi trebala čitati. 

- Nisam bio baš siguran kako će to proći. Ako bi bila dobro raspoložena, vidjela bi duhovitost u izvještaju, ali da je joj je dan bio loš, bio bi to stvarno neugodan ručak. Srećom bio joj je dobar dan - rekao je Chris. Iako se ona nasmijala, mnogi su supruga osudili nakon što je par objavio fotografije na društvenim mrežama.

- Ovo je ponižavajuće - glasio je jedan od komentara. 'Kad bi mi moj suprug ovo dao, tražio bi novu ženu', pisalo je u drugom, piše Metro.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.