BOLJE GRLE

Muškarci otkrili zbog čega su im privlačnije punije žene

Pružaju više ljubavi

Punije žene pružaju više ljubavi. ARHIV

A. F.

23.12.2020

Muškarci su napokon priznali da ih više privlače punije žene, no nije tijelo jedino koje ih privlači kod njih. Naime, na društvenim mrežama podijelili su zbog čega ih to punije dame privlače i koje karakteristike su im neodoljive.

Jelo je jedna od najvažnijih stvari u životu, bar za muškarce. S druge strane muškarci smatraju da je odlazak na ručak ili večeru najbolja verzija ljubavnog sastanka.

Osim toga punije žene se ljepše grle, pa iako ne žele priznati muškarci prosto uživaju u zagrljajima i maženju. Kako su kazali mnogo im je ugodnije maziti se s punijim djevojkama.

Naglasili su i da su punačke djevojke zabavnije jer imaju pozitivnu prirodu. Pričljive su i imaju odlične komunikacijske vještine, te da u vezi s punijim djevojkama nikada nije dosadno.

Naravno, tu su je i fizički izgled. Kod punijih djevojaka sviđaju im se noge, stražljica, kukovi, baš sve. Njima je sve to privlačno i neodoljivo.

Bez obzira na višak kilograma one odišu samopouzdanjem i to je osobina koja je muškarcima i više nego privlačna.

Punije žene su uglavnom više brižne i dobre odgajateljice. Muškarci smatraju da one pružaju više ljubavi nego druge žene. Punije žene vole provoditi i više vremena sa svojim roditeljima, te uživaju u najjednostavnijim stvarima, poput kuhanja ili razgovora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.