NEVJERSTVO

U kojoj godini veze najviše žena počini preljubu?

Ispitanici su odgovarali na najrazličitija pitanja i ostavljali svoje lične podatke, tako da je onlajn portal koji se bavi temom ljubavnih veza došao do još zanimljivih podataka

37 posto žena bilo nevjerno u okviru prve godine veze. ARHIV

A. F.

24.12.2020

Svi mi smo čuli izjavu da ljubav živi tri godine - nakon čega parovi gube interesovanje za vezu i vernost i počinju da traže zabavu sa strane. Novije istraživanje je pokazalo da se žene u ranoj fazi veze okreću drugim muškarcima.

Naime, u okviru istraživanja kontroverznog dejting sajta Ešli Medison otkriveno je da čak 37 posto žena bilo nevjerno u okviru prve godine veze. Ako uporedimo, u trajanju veze od 7 do 20 godina preljubu je napravilo 25 posto, a nakon 20 godina veze samo još 23 posto žena. 

Ovoj studiji su se pridružila i druga istraživanja koja su se bavila profilom ličnosti žena koje varaju.

Tako je francuski ženski portal "Gleeden“ putem ankete u kojoj je učestvovalo više od 1.000 žena otkrio da žene sa fakultetskom diplomom češće imaju "ljubavne izlete". Zapravo, što je nivo obrazovanja veći one su slobodnije i više uživaju u seksualnim aferama.

Ispitanici su odgovarali na najrazličitija pitanja i ostavljali svoje lične podatke, tako da je onlajn portal koji se bavi temom ljubavnih veza došao do još zanimljivih podataka.

Naime, u samom vrhu liste najnevjernijih žena, prema anketi ovog sajta, nalaze se Njemice - čak 43 odsto njih je priznalo da je bar jednom imalo neobavezan seks sa strane, a drugo mesto su zauzele Francuskinje37 posto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.