PAŽLJIVE SU

Muškarci otkrili zbog čega su im žene privlačnije kada postanu majke

Nova beba mijenja sve

Nova beba mijenja sve. ARHIV

A. F.

3.2.2021

Mnoge žene presretne su nakon rođenja djeteta, no većina ih se također bori s posljedicama koje je trudnoća ostavila po njihovo tijelo. Strije i nekoliko kilograma viška čine da se osjećaju manje lijepima i neprivlačnima. Međutim, njihovi partneri ne misle tako.

Naime, istraživanja su pokazala da mnogi muškarci smatraju svoje žene još privlačnijima nakon što dobiju dijete, a otkrili su i zbog čega je to tako.

Rođenje djeteta najnesebičniji je čin koji žena može izvršiti. To je velika emocionalna i fizička žrtva, a nakon rođenja djeteta ženina odgovornost se povećava.

Čak i uz bebu kojoj je potrebna pažnja 24/7, žene uvijek pronađu vremena da se brinu o svojim muževima. Uvijek stoje uz svoje partnere i spremne su im pružiti podršku kroz sve uspone i padove koje im život nosi.

Žene privlačnije kada postanu majke. ARHIV

Svaki muškarac koji svjedoči trudnoći i rođenju svog djeteta mora priznati da je njegova supruga učinila nešto nevjerovatno. Zbog toga oni osjećaju beskrajno ljubav i poštovanje.

Nova beba mijenja sve, posebno odnos partnera. Ovo iskustvo stvara još dublja osjećanja, veću ljubav i posebnu vezu koja zbližava par.

I na kraju žene daju svojim muževima najdragocjeniji dar - porodicu. Muškarci su im zbog toga beskrajno zahvalni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.