NIJE PREVARA

Razlog zbog kojeg čak i žene skidaju vjenčani prsten

Skidanje burme provjerena je ženska taktika i onda kada žele dobiti besplatno piće

Skidanje burme provjerena je ženska taktika i onda kada žele dobiti besplatno piće. ILUSTRACIJA

A. F.

29.4.2021

Kada imaju namjeru prevariti bračnog partnera, mnogi muškarci i žene skinut će vjenčani prsten kako bi skrili da su u braku ili da bi si na taj način pokušali olakšati savjest. To možda prividno može "upaliti" na neko kratko vrijeme jer da bismo imali čistu savjest jedino rješenje jest ne počiniti preljubu uopće.

A prevara nije uvijek razlog zašto čak i žene skidaju vjenčani prsten. Pokazali su to odgovori ljudi širom svijeta koji su na aplikaciji Whisper anonimno otkrili svoje razloge zašto to rade. Kod muškaraca preljub jest najčešći razlog zbog kojeg će skidanjem prstena sakriti da su u braku, no kod žena je stvar malo drugačija.

Mnoge žene kažu da nikada ne bi prevarile svog muža, ali bez obzira na to u nekim situacijama ne libe se maknuti burmu. Kako su otkrile u svojim priznanjima, pripadnice ljepšeg spola to čine i kada ih zaustavi policija pa žele izbjeći dobivanje kazne za prometni prekršaj.

Mnogi muškarci tokom prevare skidaju burmu. ILUSTRACIJA

Uz malo šarmiranja i bez vjenčanog prstena policija ženama lakše progleda kroz prste, priznala je jedna korisnica aplikacije Whisper. Skidanje burme provjerena je ženska taktika i onda kada žele dobiti besplatno piće, ali i onda kada traže malo više, bezazleni flert, i dalje bez primisli da bi prevarile supruga.

Ponekad, kad moj muž nije u blizini, skinem vjenčani prsten i pustim muškarcima da mi se upucavaju jer mi to podiže ego. Iako, nikada, ali baš nikada ne bih prevarila muža, otkrila je svoju malu tajnu druga korisnica Whispera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.