PLANOVI

Važne stvari koje treba da razmotrite prije useljenja kod voljene osobe

Ako planirate da život delite sa nekim morate biti spremni na kompromise

A. F.

Ako planirate da život delite sa nekim morate biti spremni na kompromise

Foto: ILUSTRACIJA


Deluje tako nevjerovatno uzbudljivo, useljenje kod voljene osobe, ali da se ne bi pretvorilo u istinsko razočarenje, potrebno je nekoliko stvari da razmotrite prije tog koraka.

Odvojite vrijeme i dobro razmislite o svojim mislima, daljim planovima za vas dvoje, kao i razlozima koji su vas naveli da to poželite da uradite. Prije nego što spakujete kofere, budite sigurni da ste uzeli u obzir sljedeće stvari.

Da li je vaša veza ozbiljna

Kao prvo treba da se uvjerite da je vaša veza dovoljno ozbiljna prije nego što se odlučite za zajednički život? Da li ste dovoljno zaljubljeni jedno u drugo, ili želite da smanjite troškove iznajmljivanja stana useljavajući se u njegov stan? Ako ste spremi da se obavežete i da prestanete sa potencijalnim viđanjem drugih muških osoba, onda je useljenje pravi potez za vas.

Vjerujete li jedno drugom

Zajednički život znači djeljenje stvari, pod čim se podrazumijeva sve od novca do kućnih obaveza. Takođe morate odgovoriti na pitanje da li ćete smatrati da je uredu ako on bez vas izlazi iz kuće i bavi se aktivnostima van vaše veze. Povjerenje je važno jer ne želite da budete neko ko provjerava svaki njegov korak.

Da li ste spremni na kompromis

Ako planirate da život delite sa nekim morate biti spremni na kompromise. To naravno ne znači da treba da popuštate pred svakim njegovim hirom već da vam oboma bude omogućeno da živite onako kako volite, uz uzajamno poštovanje i toleranciju.

Više o temi Ljubav i veze

SIGNALI
Kako pročitati njegov govor tijela?
NA VRH

Podijeli članak na