DOZA ZABAVE

Igre koje će staviti vašu vezu na probu

Ako mislite da ste vi i vaša voljena osoba savršeni jedno za drugo, onda vam sigurno neće predstavljati problem male igrice za parove namenjenje testiranju veze

Igrice partnerima otkrivaju koliko se dobro poznaju. ILUSTRACIJA

A. F.

27.5.2021

Koliko ste sigurni u to da je vaša veza stabilna?

Ako mislite da ste vi i vaša voljena osoba savršeni jedno za drugo, onda vam sigurno neće predstavljati problem male igrice za parove namenjenje testiranju veze. Neke od njih će vas navesti da se zapitate koliko dobro poznajete jedno drugo, dok će vas druge testirati da otkrijete koliko dobro funkcionišete kao tim. U svakom slučaju dokazaće vam da li jedno drugo poznajete onoliko dobro kao što ste mislili, i na kraju krajeva da li ste zaista jedno za drugo. 

Čitanje sa usana

Ovo je zanimljiva igra koja testira vašu vještinu čitanja sa usana. Potrebno je da stavite slušalice na uši i pustite neku glasnu muziku. Vaš partner treba da sjedi nasprem vas i da izgovara različite rečenice. Vaš zadatak je da mu čitate sa usana. Ako ga dovoljno dobro poznajete ovo će vam ići poprilično lako. Da izazov bude veći, možete ovo igrati i sa još jednim parom.


Pogađanje odgovora

Vaš zadatak je da postavite neko pitanje o sebi – koja je moja omiljena boja, kako se zove moja osnovna škola, sa koliko godina sam se prvi put poljubila i sl. Zatim ponudite svom voljenom 3 moguća odgovora. Njegov zadatak je da pogodi tačan. Nakon toga obrnite uloge. Ako igrate sa drugim parovima, na vaše postavljeno pitanje svako od njih odgovara na papiriću a vi imate zadatak da pogodite ko je šta napisao.


Istina ili laž

Sigurno ste kao tinejdžeri igrali jednostavnu igru koja je zove istina ili izazov. Ako želite da je odigrate sa partnerom i dobro se zabavite, možete joj pristupiti sa malo izmenjenim pravilima. Naime vaš zadatak je da svom voljenom kažete dvije istine o sebi i jednu laž. Njegov zadatak je da pogodi šta je laž. Nakon što pogodi uloge se mjenjaju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.