KANDIDATI ZA BRAK

Za ovakvog muškarca ne želite da se udate

Ako ste u vezi sa muškarcem koji bježi od obaveza, računaj te na to da vas on nikad neće zaprositi

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. ILUSTRACIJA

A. F.

9.6.2021

Mnoge djevojke maštaju o tome da se udaju za momka kog su se zaljubile. Međutim, postoje mladići s kojima bi se u braku provele kao bos po trnju.

Iako savršen muškarac ne postoji, prije nego što stupite u brak, trebalo bi da budete sigurni da će vas ta osoba voljeti i podržavati u svemu što radite. Nekim muškarcima zrela, ozbiljna veza jednostavno nije u krvi, pa ih je bolje izbjegavati, naročito ako sanjate o sretnoj i skladnoj porodici.

Voli da eksperimentiše

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često mijenjaju partnerke jer na taj način zadovoljavaju svoj ego. Vi ćete mu biti samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni pomisliti. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s brojnim djevojkama.


Emocionalno povrijeđen

Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emocionalnog bola koju su osjetili u prethodnoj vezi nisu pogodni kandidati za brak. Oni će i u vašu vezu unijeti nezadovoljstvo, a ako s takvom osobom započnete razgovor o braku, otvoreno će vam reći da vaša priča vjerovatno neće opstati.


Fokusiran na karijeru

Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele da se ostvare u karijeri uvijek stavljaju na prvo mjesto. Njima je primarni fokus napredovanje na nivou organizacije i uvijek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih finansijskih dobitaka. Voli li svoj posao više od vremena koje provodite zajedno, neće vas učiniti najsrećnijom suprugom.


Pati za bivšom

Ovi muškarci nisu ni za vezu, a kamoli za brak. Konstantno su opsjednuti svojim bivšim djevojkama i vaš odnos upoređuju sa odnosom koji su imali u pređašnjoj vezi. To će izazvati probleme u vašem odnosu koji neće imati svijetlu perspektivu sve dok on ne odluči da izađe iz prošlosti i okrenuti se budućnosti.


Bježi od odgovornosti

Ako ste u vezi sa muškarcem koji bježi od obaveza, računajte na to da vas on nikad neće zaprositi. Oni uživaju u izlascima, večerama i druženjima s vama, ali spomenete li mu brak, pobjeći će glavom bez obzira.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.