JASNI SIGNALI

Znakovi da ste s muškarcem koji hronično strahuje od duge veze

Njegov pogled je fokusiran na sve žene u blizini i neće se libiti gledati u njih bez obzira što ste vi kraj njega

A. F.

Nije tajna da se neki muškarci boje vezivanja i dugotrajnih veza

Foto: ILIUSTRACIJA


Ako upoznate muškarca koji ima dugu historiju kratkih veza, ako izbjegava razgovor o vašem odnosu ili ne cijeni vaše vrijeme vjerovatno ne želi biti u vezi.

Nije tajna da se neki muškarci boje vezivanja i dugotrajnih veza.

Ima dugu historiju kratkih veza

Ta lista intenzivnih i kratkih veza podugačka je, a odgovor na pitanje “zašto?” spreman. Sigurno ste čuli neki od sljedećih odgovora: nisam pronašao onu pravu, zbog posla, nisam bio spreman smiriti se… 

Uporan je dok vas ne osvoji

Ovaj tip neće se smiriti dok vas ne osvoji. Možda i nećete biti toliko zainteresovani, ali njegova upornost natjerat će vas da stanete i razmislite. Ovo može biti jedan od prvih znakova da imate posla s “playerom” ali i ne mora značiti. Budite na oprezu 

Prevrtljiv je

Jedan dan vas obožava, druga dva se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, a ako i odgovori poprilično je hladan? Sve to popraćeno je velikim isprikama zbog obaveza doma ili na poslu. 

Odmjerava svaku ženu

I žena voli pogledati lijepu i zgodnu ženu, ali ako pored sebe imate muškarca koji ne može ne pogledati gotovo svaku ženu, u problemu ste. Njegov pogled je fokusiran na sve žene u blizini i neće se libiti gledati u njih bez obzira što ste vi kraj njega. 

Više o temi Veza

USPONI I PADOVI
Kako riješiti probleme u vezi bez raskida?

Više o:

Veza Muškarci
NA VRH

Podijeli članak na