OBRATITE PAŽNJU

Evo kako znati želi li muškarac ozbiljnu vezu ili samo avanturu

Nekim ljudima potrebno je puno više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu i zajednički život

A. F.

Nekim ljudima potrebno je puno više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu

Foto: ILUSTRACIJA


Nekim ljudima potrebno je puno više vremena da se odluče na ozbiljnu vezu i zajednički život, a to pak može ukazivati na to da su odgovorni i ljubavnu vezu ne shvaćaju olako.

Obratite pažnju na neke stvari u njegovom ponašanju od trenutka kada se upoznate pa na dalje. Tako ćete znati koliko je ozbiljno zainteresiran za ljubavnu vezu s vama, ali i je li upravo on pravi muškarac za vas koji će vas usrećivati i ispunjavati tokom života. Ne gubite vrijeme s nekime ko nije previše zainteresiran za vas, ne poštuje vas i uz koga se više vremena osjećate tužno nego sretno.

Ako je muškarac iskreno zainteresiran za ozbiljnu vezu, željet će upoznati vaše prijatelje i porodicu, a neće to izbjegavati. Također, pozvati će vas da upoznate njegove. Većina muškaraca će vam davati komplimente tu i tamo te biti zainteresirani za vaše želje i potrebe. Na primjer, zapamtit će koja vam je omiljena boja, kada vam je rođendan...

Ako muškarac stalno kasni ili se ne pojavi na dogovorenom mjestu, to je dobar razlog za sumnju u njegove ozbiljne namjere. Jednako je i ako vas ne nazove ili ne odgovara na propuštene pozive, SMS, poruke na društvenoj mreži itd.

Da on nije za vas možete shvatiti i po ponašanju dok ste u društvu. Ako vas ismijava ili omalovažava i ne mari što vas dovodi u neugodnu situaciju, nemate više što tražiti s njim - to vam u životu ne treba. Isto je i kada mu je tuđe mišljenje važnije od vašega.

Uglavnom, ako se uz njega ne osjećate opušteno, sigurno, ispunjeno i sretno, tada prekinite tu vezu. Ne gubite vrijeme na nekoga tko vas ne zaslužuje jer svijet je velik i puno je muškaraca koji bi bili sretni da vas imaju i cijenili svaki trenutak proveden s vama.

Više o temi Veza

Više o:

Veza Muškarac
NA VRH

Podijeli članak na