VJEČITA DILEMA

Zašto se muškarci mijenjaju nakon seksa?

Hemija je nešto što nas definitivno povezuje sa osobom koja nam se sviđa

Hemija je nešto što nas definitivno povezuje sa osobom koja nam se sviđa. PINTEREST

A. F.

7.8.2021

Pitanje koje muči dobar dio ženske populacije je pitanje na koje se može odgovoriti samo ako se duboko zagleda u mušku psihologiju. Jer činjenica je da smo bitno drugačiji i da intimnost razumijemo na potpuno drugačiji način. Zašto se muškarci mijenjaju nakon seksa? Šta se u njima događa i kako se nosite s tim?


Dobio ono što je htio

Morate prihvatiti činjenicu da je jedan od najčešćih razloga zašto muškarci gube interes nakon seksa zapravo to što su dobili ono što su htjeli. Njegov cilj je bio da vas natjera da spavate s njim, a kada se to dogodilo nije imao više interesa da vas vidi. Vi ste samo broj na njegovoj listi, ali to ne biste trebali uzeti srcu, jer to vjerojatno niste mogli predvidjeti.


Osjetio da nema dovoljno hemije

Hemija je nešto što nas definitivno povezuje sa osobom koja nam se sviđa. Zapravo predstavlja osjećaj snažne privlačnosti prema drugoj osobi. To je onaj prepoznatljiv i gotovo opipljiv trenutak kada tijela bez vašeg svjesnog utjecaja počinju reagirati i "razgovarati" jedno s drugim i kada se svaki dodir pretvori u vatromet. Ako se promijenio nakon što ste proveli noć zajedno, velika je vjerovatnoća da je osjetio da između vas nema dovoljno hemije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.