POKAZUJU SAMOPOUZDANJE

Zašto su direktni muškarci toliko privlačni ženama?

Zabavljanje je iscrpljujuće kad moraju stalno da pogađaju kako se neko osjeća i da se suzdržavaju da ne pokažu svoja prava osjećanja

Direktni muškarci pokazuju samopouzdanje. PINTEREST

A. F.

21.8.2021

Ima puno razloga zbog kojih žene vole direktne muškarce – mnogo je lakše kad nema igara, mogu da se opuste i budu to što jesu, manji je pritisak da se dopadnu.

Direktni muškarci pokazuju ono samopouzdanje od koga žene osjećaju olakšanje – dovoljno nesigurnosti su iskusile sa pasivnim muškarcima, emotivno nedostupnim, pasivno-agresivnim, sa kojima iskrena komunikacija nije moguća.

Zabavljanje je iscrpljujuće kad moraju stalno da pogađaju kako se neko osjeća i da se suzdržavaju da ne pokažu svoja prava osjećanja. Direktni muškarci ne uzrokuju anksioznost, ne ostavljaju žene da se pitaju, da pogađaju, da brinu.

Žene ne žele da se osjećaju tjeskobno jer se postupci i riječi nekog muškarca sukobljavaju, one žele nekoga ko zna šta hoće i umije to jednostavno da kaže i pokaže.

Radi se o jednostavnoj sposobnosti da čovjek slijedi ono što želi, a ako je ona ono što želi, žena će biti polaskana. Sviđaće joj se muškarac koji pravi planove, daje prijedloge, iskazuje svoju zainteresovanost.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.