TEST

Zašto muškarci pričaju o drugim ženama?

Ponekad će muškarac pričati o svojim bivšima, da bi vidio da li ste ljubomorni

Sve žene žele da pored sebe imaju pravog muškarca. ILUSTRACIJA

A. F.

4.9.2021

Sve žene žele da pored sebe imaju pravog muškarca. I nisu samo žene koje to žele, muškarcima je takođe stalo da pored sebe imaju pouzdanu i ljubaznu ženu.

Većina muškaraca, na neki način provjeri svoju izabranicu, prije nego što veza preraste u nešto ozbiljnije. Jednostavno, oni žele da znaju sa kim će da provode vrijeme. 

1. Svaki muškarac želi da zna da li mora da plati da bi doživio intimnost sa svojom djevojkom. Ukoliko doživi lijepe, intinme trenutke sa njom, a da prije toga nije morao kupiti skupe poklone, sve mu je jasno.

 2. Ako muškarac ne odgovara odmah na vaše poruke, to je zato što želi znati kako se ponašate kada ne dobijete odmah ono što želite.To možda možete protumačiti kao ravnodušnost prema vama, ali i to ćete lako saznati. Nikada nemojte odmah zvati ili nastaviti slanje poruka, ako on ne odgovara. Takođe, kada on vas zove, nemojte iste sekunde odgovoriti na poziv. Dajte mu do znanja da ste vrijedni i da poštujete sebe.

3. Ponekad će muškarac pričati o svojim bivšima, da bi vidio da li ste ljubomorni. Pokažite mu da vas nije briga za bivše i da ste vi bolje od svih njih.

 4. Većina muškaraca plaća račune u restoranima kada su sa svojom ljepšom polovinom ali žele da vide kakvi ste vi sa novcem.Oni žele da vide da li će žena bar posegnuti za novčanikom da plati umjesto njega i da li je velikodušna.

 5. Neki muškarci pomjere vrijeme sastanka namjerno, da bi vidjeli da li ste spremni zbog njega odložiti sve svoje obaveze i otići sa njim.


Iako muškarci ne vole mnogo taktizirati, često će svoju voljenu staviti na test kako bi bili sigurni da čine pravi izbor. Zato budite oprezni u navedenim situacijama, one mogu biti od presudne važnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.