SUPTILNE VJEŠTINE

Vrline koje krase savršenu ljubavnicu

Niko ne tvrdi da tako treba biti stalno, ali ponekad je dobro staviti partnerove potrebe ispred vlastitih kad je seks u pitanju

A. F.

Jedna od stvari koje muškarce najviše pali su iznenađenja i spontanost

Foto: ILUSTRACIJA


Ne trebate znati 52 poze u seksu da biste bili odlični u krevetu. Potrebne su vam neke suptilnije vještine koje možda već i posjedujete. Evo vrlina koje krase savršenu ljubavnicu.

Bez osuđivanja

Bilo da je riječ o partnerovim preferencijama ili vašim vlastitim željama, otvorenost prema različitim žudnjama i onome što pali i vas i partnera je važna stavka. Ne osuđujte, možda otkrijete neke zanimljivosti koje vas pale, a da tog niste bili svjesni.

Česta razmišljanja o seksu

Obratite pažnju na ono što vas uzbuđuje tokom dana, obratite pažnju na vaše senzualne misli. Obratite pažnju na trenutke u kojima se osjećate seksi. Libido i mozak su povezani. Također, obratite pažnju i na to što se događa u vašem mozgu tokom orgazma.

Tuđe potrebe ispred vlastitih (ponekad)

Niko ne tvrdi da tako treba biti stalno, ali ponekad je dobro staviti partnerove potrebe ispred vlastitih kad je seks u pitanju. Seksi je ako se ponekad koncetrišete na partnera i njegov užitak samo zbog njegovog zadovoljstva. Iznenadite ga ujutro nakon buđenja. Ponašajte se prema partneru kako biste htjeli i da se on ponaša prema vama.

Spontanost je poželjna

Jedna od stvari koje muškarce najviše pali su iznenađenja i spontanost.

NA VRH

Podijeli članak na