PODUDARNOST

Saznajte kakav muškarac je idealan za vas na osnovu vaše ličnosti

Osoba koja je po prirodi vrlo odana, voli sigurnost i plaši se bilo kakve promjene, od svog partnera traži sigurnost, odobrenje i ohrabrenje

Lojalna osoba najbolje se slaže sa mirotvorcem. ILUSTRACIJA

A. F.

3.12.2021

Ljubavne veze su komplikovane. Nerijetko nam se neko previše dopada fizički, da bismo sebi uspjeli da objasnimo da se jednostavno psihički ne podudaramo. S druge strane, nekad pronađemo nekog sa kim zaista možemo da vodimo smislene razgovore, ali ono što u toj jednačini nedostaje je fizička privlačnost. Da bi romantični odnos bio održiv, važno je da pronađete nekog ko odgovara vašoj ličnosti. 

Kada pronađete takvog nekog, sve kockice imaju tendenciju da se poklope. Iz tog razloga otkrivamo vam ko je pravi muškarac za vas, na osnovu vaše ličnosti. Obratite pažnju, jer se gospodin pravi možda krije baš u vašoj neposrednoj blizini. 


Perfekcionista najbolje funkcioniše sa avanturistom |

Perfekcionistički tip ličnosti ima izuzetno visoke standarde. Takve osobe su često kritične i prema sebi i prema partneru. One su motivisane ka poboljšanju ljudi i svijeta oko sebe. Međutim, mnogi ih posmatraju kao opsesivne i sklone osuđivanju. Istina je da su ove osobe vole savršenstvo i da nikad ni ne pomišljaju da od drugih traže pomoć. Najbolja osoba za perfekcionistu je avanturista koji može da ga nauči da malo uživa u životu, i ne bude uvijek toliko ozbiljan, prenosi Ženski magazin.

Romantična duša slaže se s perfekcionistom

Kao što se može i očekivati od jednog romantika, to je vrlo emotivan tip osobe, često vođen idealističkim pogledima na svijet. Romantične osobe su kreativne, imaju toplo srce i lako privlače potencijalne partnere. Međutim, imaju problem sa njihovim zadržavanjem. Romantici često zapadaju u depresiju, bore se sa osjećanjem krivice, a imaju i pretjerana očekivanja u pogledu dostupnosti voljene osobe. Njima bi ironično najbolje odgovarao perfekcionista, jer ih on može naučiti kako da budu disciplinovani i praktični. 

Lojalna osoba najbolje se slaže sa mirotvorcem

Osoba koja je po prirodi vrlo odana, voli sigurnost i plaši se bilo kakve promjene, od svog partnera traži sigurnost, odobrenje i ohrabrenje. Sklona je tome da ne daje svoje povjerenje lako, i da u vezi ostaje zaista dugo. Ponekad ispoljava svoju paranoičnu stranu ličnosti, zabrinutost i odbrambeni mehanizam, cijeneći iznad svega iskrenost. Ovakvoj osobi najbolje odgovara mirotvorac, koji joj može pokazati da je život lijep ako mu se prepusti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.