OSOBINE

U čemu je tajna pravih zavodnika

Činjenica je da žene kod muškaraca privlače određene osobine, a muškarac koji ih ima slovi za pravog zavodnika

Žene jednostavno privlače samouvjereni muškarci. ILUSTRACIJA

A. F.

20.1.2022

Jeste li se ikada zapitali zašto neki muškarci jednostavno imaju ludu sreću kada se radi o osvajanju žena? Za tu uspješnu formulu koja je neodoljiva ženama, osim izgleda, pravi zavodnici posjeduju i određene osobine kojima žene ne mogu odoljeti.

Činjenica je da žene kod muškaraca privlače određene osobine, a muškarac koji ih ima slovi za pravog zavodnika. Stoga, ukoliko želite izmamiti ženske uzdahe i postati posve neodoljivi ljepšem polu, vrijeme je da ih naučite i savladate.

Romantični tip

Ovaj frajer vjeruje u čistu romantiku. On ženi konstantno donosi cvijeće i čokoladu, a za vrijeme večere pali svijeće. Svoju odabranicu često zove, pa čak i onda kada joj samo želi reći koliko mu nedostaje te da misli na nju, a dok joj govori o svojim osjećajima, gleda je u oči.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene se vole osjećati cijenjenima, a romantični tip to jednostavno zna postići. On se koristi romantičnim gestama kako bi joj pokazao što osjeća. Osim toga, kao bonus, žene se s ovim frajerom osjećaju sigurno i opušteno te će i one postati romantične.

Samouvjeren tip

On je apsolutno vjeruje u sebe te je samouvjeren u svakoj situaciji. U javnosti je vrlo uporan te ga krasi snažna aura koja djeluje moćno. U vezi, ovaj tip muškarca nikada nije ljubomoran na druge muškarce te se ne osjeća ugroženo od prijatelja i poznanika svoje djevojke.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene jednostavno privlače samouvjereni muškarci. Osim toga, kako piše Askmen.com, treba imati na umu da, ako vi sami o sebi mislite sve najbolje, i vaša djevojka naći će se pod tim utjecajem. Samouvjereni tip ne treba niti čeka bilo čije dopuštenje i odobravanje, te ga to čini još privlačnijim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.