"PROČITAJTE" PARTNERA

Najdraža seks poza otkriva što je skriveno u podsvijesti: Strah od intime ili romantična duša

Bliskost i intimnost koju pruža poza "na bok" otkriva duboke romantike koji s njom uspijevaju postići strast i nježnost

Najbolje se pridržavati misionarske poze, tvrde naučnici. Ilustracija

A. Č.

3.11.2022

Bliskost i intimnost koju pruža poza "na bok" otkriva duboke romantike koji s njom uspijevaju postići strast i nježnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene.

Kod muškaraca ova poza sugerira da volite igrati na sigurno, ali i da bi vam koristilo da ste malo samouvjereniji u krevetu. 

No, može ukazivati i na muškarca koji voli biti onaj koji kontrolira, ali i da voli intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, vjerojatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu se jednostavno želite opustiti. 

Inače, želite li siguran seks, barem onaj dio koji se odnosi na sigurnost muškog spolnog organa, najbolje se pridržavati misionarske poze, tvrde znanstvenici.

Žena je na muškarcu

Obično je biraju žene koje vole dominirati i voditi stvari na svoj način. Vrlo su samouvjerene i vole moć. No to može ukazivati i na muškarca koji voli biti podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

U toj pozi ona se može osloniti prema natrag i odmoriti ruke na njegovim koljenima, a tako će pojačati stimulaciju G točke i njemu omogućiti uživanje u prizoru. Dodatna pogodnost ove poze je što ostavlja muškarcu slobodne ruke za istraživanje drugih erogenih zona.  

Poza na bok

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspijevaju postići strast i nježnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nježni, brižni i romantični te uživaju u zadovoljenju svoje ljepše polovice.

U "žlici" se i muškarac i žena okrenu na bok, s time da on leži iza nje i prodire odostraga. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugoda za njega, a istovremeno i bolje stimulira klitoris te G točka.

Također, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno stimulirati klitoris. Izvije li žena leđa omogućit će mu dublju penetraciju iz višeg kuta, tako da njegovi bokovi i pokreti kreću od njezinih koljena prema stražnjici, a ne obrnuto.

Doggy (pseći) stil

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu osobnost, dok kod muškaraca ona može ukazivati na nesklonost ka intimnosti.

Poza u kojoj se žena nalazi na sve četiri, a muškarac ulazi odostraga, vrh njegova penisa direktno stimulira osjetljiv prednji dio vagine i G točku. 

Ako žena privuče noge bliže jednu drugoj, tada se pojačava pritisak na klitoris, a istovremeno i povećava kut za dublju penetraciju. 

Seks u stojećem položaju

Ljubavnici koji uživaju u seksu stojeći neprestano su u potrazi za nečim novim, a u krevetu obožavaju eksperimentirati. 

Muškarci kojima je ona najdraža su obično karizmatični, upečatljivi i odvažni. Žene su energične i neprestano u potrazi za novim uzbuđenjima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.