ZABORAVITE BIVŠE LJUBAVI

Evo kako da prebolite raskid: Nekoliko savjeta koji će vam pomoći

Tako se zbog slomljenog srca, često možemo osjećati kao da je kraj svijeta, da nismo dovoljno dobri i da je sve to naša krivica

Prekid veze ponekad djeluje kao da je kraj svijeta. Printscreen

E. A.

29.1.2023

Kada govorimo o ljubavnoj vezi, prekidi nikada nisu laka stvar te zahtijevaju od nas da budemo jaki i da se na odrasli način pomirimo s time da je gotov jedan period našeg života.

Tako se zbog slomljenog srca, često možemo osjećati kao da je kraj svijeta, da nismo dovoljno dobri i da je sve to naša krivica, iako smo svjesni činjenice da će vrijeme izliječiti rane.

Kako bi na dostojanstven način preboljeli kraj i puni samopouzdanja krenuli s pisanjem novog poglavlja života, portal Elegant je napravio listu od nekoliko savjeta, koje vam mi prenosimo. 

Tuširajte se svakodnevno

Iako ovo zvuči pomalo čudno, psiholozi tvrde kako se dodjeljivanje prioriteta higijeni često može osjetiti iznutra, stoga smatraju da su misli koje nam se motaju po glavi prilikom tuširanja terapeutske.

Napravite ploču s vizijama

Nakon prekida, važno je shvatiti kako će izgledati vaš život bez odnosa koji ste imali, zato kupite časopise i izrežite slike koje su povezane s novim životnim ciljevima i željama.

Idite na terapiju

Psihoterapija se u današnje vrijeme više ne smatra tabu temom, već odličnom aktivnošću koja će vam pomoći da očistite misli i izjadate se profesionalcu koji je tu da vas sluša.

Kupite si veliki buket ruža

Stavite ih u vazu, svakodnevno vodite brigu o tome da imaju svježu vodu i uživajte gledajući ih jer se njihova ljepota može dobro odraziti na vaše samopouzdanje.

Idite na odmor

Uštedite novac i napokon se uputite prema destinaciji koja vas je oduvijek privlačila, neovisno o tome idete li sami ili s nekim ko vam je blizak.

Preuredite svoj dom

Izbacite iz svog doma stare i neupotrebljive stvari, te se riješite svih tih loših uspomena sa osvježenim izgledom prostora u kojem živite, te krenite u stvaranje novih uspomena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.