KAKO IH ZAVESTI

Horoskop i muškarci: Ko su najbolji ljubavnici na svijetu

Bilo da čvrsto vjerujete u njega ili se samo zabavljate, horoskop o nama može otkriti svašta

Koji je znak najbolji u krevetu. Printscreen

M. Z.

1.2.2023

Bilo da čvrsto vjerujete u njega ili se samo zabavljate, horoskop o nama može otkriti svašta. Jedna od osobina koje su zapisane u zvijezdama je strast. Saznajte koji znakovi su najstrastveniji ljubavnici na svijetu.

OVAN

Ovnovi imaju čarobnu, magnetičnu osobnost, a budući da vole kontrolirati, dobri su u ljubljenju. No, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu.

Njihovi trenuci strasti često znaju biti brzoprolazni, no, ako ih podijele s vama, očekujte jedan od najintenzivnijih ljubavnih doživljaja.

Kako ga zavesti? Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente će uvijek rado primiti.

BIK

Slovi kao najbolji ljubavnik i najmuževniji znak zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se nezasitan. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj se treba uživati dugo, često i potpuno predano.

Kako ga zavesti? Bikovi će jako cijeniti ako ih darujete nečime, a zbog svoje senzualnosti odmah primijete miris, čistu i mekanu kožu te svjež dah kod sagovornika.

BLIZANAC

Ako cijenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu. Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i s njima se zasigurno nećete dosađivati. No, vodite brigu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera.

Kako ga zavesti? Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Želite li privući pripadnika ovog znaka, tražite mu savjete, komplimentirajte njegove odluke i trudite se pokazati vlastitu inteligenciju.

RAK

Kao najemotivniji i najosjetljivi znak zodijaka, Rak treba nježan dodir i duboku emocionalnu povezanost sa svojim partnerom. Cijene brižnost i primijetit će ako činite dobra djela drugima. Predani su ljubavnici, ali, ako iznevjerite njihovo povjerenje, spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti? Raka se može najbolje zavesti romantičnom atmosferom i sentimentalnošću. Uživaju kad se neko brine o njima i pruža im zaštitu.

LAV

Uvijek vatreni, Lavovi gore u svojoj seksualnoj samouvjerenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke vještine gotovo na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte puno poklona i pažnje.

Kako ga zavesti? Da biste ga zaveli, jednostavno uzvratite istom mjerom. Njegovu nježnu stranu probudit ćete ako mu lagano prolazite prstima kroz kosu.

DJEVICA

Želite li biti nekome centar svijeta, osvojite Djevicu. Niti jedan drugi znak neće vam pružiti toliko pažnje. Iako na površini izgledaju mirne i staložene, ispod kože skriva se ogromna senzualnost.

Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija u vezi. No, budite svjesni da će vas voljeti cijeli život.

Kako je zavesti? Da biste zaveli Djevicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo i prilično je izbirljiva.

VAGA

Željna pružiti zadovoljstvo, Vaga je odličan i predan ljubavnik. Voli sentimentalnosti i romantičnost, a bit će joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentiranje u krevetu.

Kako je zavesti? Zavesti Vagu najlakše je primjenom stare škole romantike. Treba pokazati širinu, jednostavnost i šarmantnost.

ŠKORPION

Najseksualniji od svih horoskopskih znakova zodijaka, Škorpionima nije strano biti manipulator i iskorištavati druge za svoje seksualne apetite. Imaju hipnotičku privlačnost te su u fizičkom smislu odlični u krevetu, iako imaju problema sa spajanjem emocija u cijelu priču.

Kako ga zavesti? Škorpione je izuzetno teško zavesti, s obzirom na to da su zbog svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici.

STRIJELAC

Po prirodi zaigran i djetinjast, Strijelac uvijek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u postelji. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, no ubrzo dobiju potrebu na novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strijelci su odličan izbor, a oni koji žele vezu, mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

Kako ga zavesti? Oni vole kad ih se dodiruje po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primijetit će i kod drugih.

JARAC

Jarac je rezerviran prema drugima te se mora snažno zaljubiti da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Neskloni eksperimentiranju, no stabilni i vjerni u vezama, Jarčevi su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.

Kako ga zavesti? Prilazi im se polagano i proračunato. Želite li Jarca, koncentrirajte se na male dodire i duboke poglede. Ne dajte im sve odmah i nakon nekog vremena uzvratit će vam eksplozijom.

VODOLIJA

Voljet će vas zbog vašeg tijela i neće se zamarati odnosom prije nego što vas pozove u krevet. Željni su fizičke ljubavi i nepredvidljive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bit ćete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Kako ga zavesti? Zavesti Vodoliju? Glumite neosvojivu.

RIBA

Ovaj horoskopski znak pružit će puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole udovoljavati i najsretnije su kad su svi oko njih sretni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema koji neće željeti riješiti pomirbenim seksom.

Kako ih zavesti? Oni vole agresivniji pristup. Ribe su lijene i ne da im se sudjelovati u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.