NE PIŠE IM SE DOBRO

Ovi horoskopski znakovi imat će “najgore” Valentinovo

Dok će jedni uživati u romantici i druženju s partnerom, nekim horoskopskim znakovima neće ići po planu

Nekima se ne piše dobro. Printscreen

M. Z.

13.2.2023

Pitaš se kakvo će ti biti Valentinovo? Dok će jedni uživati u romantici i druženju s partnerom, nekim horoskopskim znakovima neće ići po planu… Saznaj kome će 14. februar biti nikad gori

Ovih dana sve je u znaku romantike. Naravno da bi svi željeli provesti najbolji Dan zaljubljenih ikad, no zvijezde ipak predviđaju drugačije. Ovim trima horoskopskim znakovima 14. februar neće ići po planu. U nastavku saznaj kome se ne piše dobro i zašto.

Ovan

Ako si rođena pod znakom Ovna, Valentinovo ti vjerovatno neće proći po planu – posebno ako si solo. Iako se taj dan planiraš posvetiti sebi i nakon posla si priuštiti masažu, stres će ti taj dan poljuljati raspoloženje. Bit ćeš prevrtljivog ponašanja, no ni sama nećeš znati zašto, a sve će se pogoršati kad na ulici vidiš zaljubljene parove. Osjećaš li se tako, vrijeme je za poraditi na samopouzdanju i naučiti solirati. Uživaj u aktivnostima koje voliš i ne opterećuj se samo zato što si sama. S druge strane, ako si u vezi, Valentinovo bi ti moglo pokazati da vam u odnosu ne cvjetaju ruže. Možda ćete baš tada pokrenuti neke ozbiljne razgovore.

Vaga

Vage se uzdaju u to da će 14. februar dobiti puno pažnje i poklona. Ako se to ne ispuni, ovaj će se horoskopski znak razočarati. Mogla bi izgubiti nadu u ljubav. Kako bi se oraspoložila, otići ćeš van s prijateljicama i praviti se da je sve uredu. Duboko u sebi ipak ćeš se osjećati nekako tužno i potišteno jer uz sebe nemaš partnera ili barem ne onakvog kakvog bi željela.

Vodolija

Vodolijama će sutra sve ići nizbrdo. Burno će reagirati na svaku situaciju pa će se poslije kajati zbog nagle reakcije. Umjesto da pristojnim tonom iskomunicira problem u vezi, Vodolija bi mogla ''planuti'', i to baš na Dan zaljubljenih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.