KOGA ŠTA OČEKUJE

Veliki sedmični horoskop: Jednom znaku će baš krenuti u ljubavi

Sretno zaljubljeni Blizanci ulagat će u stan, kupovati namještaj ili planirati potomstvo

Šta vam zvijezde poručuju. Printscreen

M. Z.

20.2.2023

Ovan

Posao

Bolje ćete poslovati i zastoja će iz dana u dan biti sve manje. Najbolje poslovne prilike imat će druga dekada znaka, koja će uspješno dogovarati nove poslove i riješiti zapetljane odnose s kolegama.

Ljubav

Venera i Jupiter u vašem znaku ističu vaš šarm pa vas ne treba čuditi što će vam mnogi prilaziti, dijeliti komplimente i uživati u vašem društvu. Bogati društveni život donosi nova poznanstva i novu ljubav, koja bi mogla nadmašiti vaša prijašnja iskustva.

Zdravlje

Brižno ćete se odnositi prema svom zdravlju i prakticirati tjelovježbu, a mnogi među vama posjećivat će salone ljepote. No zbog Jupitera u vašem znaku pojačan vam je apetit pa je dobro voditi računa o prehrani.

Najbolji dan: 22. februar

Najlošiji dan: 20. februar

Bik

Posao

Nastojte se što manje isticati i ne upuštajte se u rasprave s kolegama i šefovima. Nepromišljenost, makar i bezazlena, usmjerit će poslovnu komunikaciju u neželjenom smjeru. Usmjerite se na zarade!

Ljubav

Velika je razlika između onoga što pokazujete i onog što osjećate; mnogi među vama su zaljubljeni u nekog ko vam barem zasad ne može uzvratiti osjećaje. Bračni odnosi bit će prožeti nepovjerenjem, ali ljubav i privrženost neće biti upitni.

Zdravlje

Imat ćete problema s koncentracijom, a i psihički umor ometat će vas u obavljanju svakodnevnih poslova. Što više odmarajte, a prehranu obogatite s mnogo voća i povrća. Neki će imati izraženije tegobe sa sinusima.

Najbolji dan: 24. februar

Najlošiji dan: 19. februar

Blizanci

Posao

Možda vam se poslovni teret čini prevelik, no većina vas će isplivati iz krize jača nego ikad. Suočeni ste sa stvarnošću, ali i motivirani za odlučujuće promjene. Stjecat ćete utjecajna poznanstva.

Ljubav

Sretno zaljubljeni ulagat će u stan, kupovati namještaj ili planirati potomstvo. Pred velikim ste životnim odlukama koje ćete uspješno realizirati. Samci bi mogli upoznati nekog ko plijeni šarmom pa nije isključeno da brzo stupite u ljubavnu vezu.

Zdravlje

Bit ćete zamišljeni, počesto i skloni promjenama raspoloženja i nezadovoljstvu. Zanimat će vas razne duhovne tehnike i meditacije, no za neke veće tegobe ipak je najbolje da se obratite svom ljekaru.

Najbolji dan: 19. februar

Najlošiji dan: 21. februar

Rak

Posao

Pripremite se na veći broj obaveza koje će biti posljedica nečije odsutnosti. Kolege će vas živcirati sporošću, pomanjkanjem ideja ili nedjelotvornim rješenjima tekućih problema. Oslonite se na sebe!

Ljubav

U razdoblju ste fatalnih zaljubljivanja, kompliciranih odnosa, ali i potrebe da se počne ispočetka. Dajte sebi i partneru novu priliku jer je oboje zavređujete. Ako ste u vezi, karakterne razlike bit će velike pa ćete partneru morati više popuštati.

Zdravlje

Aktivan društveni život, bit će zaslužan za vaše odlično raspoloženje. Počet ćete se baviti tjelovježbom pa ćete biti u odličnoj kondiciji. Osobito će srpanjski Rakovi biti energični i puni pozitivne energije.

Najbolji dan: 20. februar

Najlošiji dan: 23. februar

Lav

Posao

Poslovi se odvijaju bolje i kvalitetnije pa će i zastoja biti manje. No i dalje ćete previše raditi, trpjeti nepravde i misliti da u krugu kolega niste cijenjeni. Odnosi sa ženama, bit će napeti.

Ljubav

Oduševljavat će vas pojedinci s kojima ćete moći voditi filozofske rasprave. Svidi li vam se neko iz drugog grada, upustit ćete se u vezu na daljinu, a možda i otputovati kako biste se vidjeli s partnerom. U razdoblju ste velikih, istinskih ljubavi.

Zdravlje

Mučit će vas bolovi u kralježnici pa razmislite o vježbama istezanja ili jogi. Kontrolirajte krvni pritisak koji bi vam počesto mogao oscilirati. Izbjegavajte pretjerana psihofizička naprezanja jer ste iscrpljeni.

Najbolji dan: 22. februar

Najlošiji dan: 25. februar

Djevica

Posao

U središtu pažnje bit će kadrovska preraspodjela poslova i odnosi s kolegama. Bit ćete češće na terenu, preseliti se u druge prostorije ili dobiti nove suradnike. Nezaposleni će se zaposliti.

Ljubav

Sve što ste tajno priželjkivali i o čemu ste maštali, doći će na svoje. Rasplamsat će se stare strasti i potisnuti osjećaji, a vi ćete biti sve bliže postizanju ljubavne idile. Što više se krećite u društvu jer su povećane prilike da nekog upoznate.

Zdravlje

Bit ćete odličnog zdravlja, no nepovoljan Mars upozorava da se pripazite ozljeda, osobito ako trenirate kakav sport. Zanimat će vas alternativna medicina i duhovnost te sve što kultivira tijelo i duh.

Najbolji dan: 24. februar

Najlošiji dan: 20. februar

Vaga

Posao

Pred vama su novi planovi i projekti te više obaveza. Spretno ćete ih obavljati. Zbog poslova u drugom gradu krenut ćete na put, proširiti krug poznanika i upoznati se s novim metodama poslovanja.

Ljubav

Skloni ste izlascima, željni putovanja i druženja. Vaša veza uplovljava u novu fazu, što je povezano s partnerovim poslom i finansijskim potezima. Možda ćete zajedno surađivati ili ćete zajedničkim snagama prionuti uređenju ljubavnog gnijezda.

Zdravlje

Nemirno ćete spavati i imati ružne snove pa ćete se ujutro buditi umorni. Posegnite za biljnim čajevima, a sobu prije spavanja uvijek dobro provjetrite. Pripazite i na osjetljiv mjehur – pijte dovoljno tekućine.

Najbolji dan: 19. februar

Najlošiji dan: 23. februar

Škorpion

Posao

Kolege vas neće jednoglasno podržavati u onome što činite i radite. Iskakat ćete ponašanjem, uzeti dosta slobode i suprotstaviti se autoritetima. Kontrolirajte svoju naglost jer vam donosi nevolje.

Ljubav

Zvjezdani položaji okreću vas poslovnim zbivanjima pa radna sredina može biti mjesto novih simpatija – mogla bi vam se udvarati privlačna stranka, novi suradnik ili kolega. Ako ste u braku, zamjerat ćete partneru da je previše zauzet poslom.

Zdravlje

Mogli biste imati problema s debljanjem pa razmislite o dijeti, ali koja neće biti rigorozna i iscrpljujuća za vaš organizam. Čuvajte grlo i glasnice, izbjegavajte konzumaciju previše rashlađenih i gaziranih pića.

Najbolji dan: 21. februar

Najlošiji dan: 24. februar

Strijelac

Posao

Zaposleni u administrativnim ili pravnim firmama, bit će spretni u organizaciji posla i komunikaciji sa strankama. Uspon očekuje i sve one čiji posao zahtijeva putovanja, osobito rođene u studenome.

Ljubav

Nove veze, vjenčanja i zaruke, ističu partnerovu ulogu u vašem životu. Iako ste u napetom razdoblju, baš sada će se događati sudbinski preokreti i poznanstva. Na ispitu zrelosti naći će se i vaša veza – možda vam se pored partnera sviđa i neko drugi.

Zdravlje

U odličnoj ste formi. Dobro ćete se osjećati, pa čak i ako ste bolesni, brzo ćete se oporaviti. Sedmica je odlična za uljepšavanje i tjelovježbu, odnosno za sve čime možete pridonijeti proljepšanom izgledu.

Najbolji dan: 22. februar

Najlošiji dan: 20. februar

Jarac

Posao

Povezat ćete se s ljudima koji svojim utjecajem ili savjetima mogu znatno pridonijeti vašem napretku. Povećat će se i vaša moć zarađivanja. Timski rad vam donosi odlične rezultate.

Ljubav

Mnoštvo kontakata rezultirat će novom simpatijom, no nećete svu pažnju darovati samo jednoj osobi. Moglo bi vam se dogoditi da vješto balansirate između dvije ljubavne prilike. Ako ste u vezi, pred vama su nezaboravni trenuci strasti i nježnosti.

Zdravlje

Moguće su zdravstvene tegobe zbog kojih ćete posjetiti svog ljekara. Pripazite na jetru ili žuč, a osobito vodite računa o prehrani – smanjite unos masne i slatke hrane. Godit će vam šetnje i vožnja biciklom.

Najbolji dan: 25. februar

Najlošiji dan: 23. februar

Vodolija

Posao

Mogli biste se pojaviti u nekom od medija ili privući broj zainteresiranih ljudi svojim radom. Povećat će se vaši prihodi, a u bližnjoj budućnosti moguć je veći finansijski dobitak ili lijep honorar.

Ljubav

Na putu do ljubavne sreće može se ispriječiti nečija zavist ili upletanje porodice. Morat ćete svoju vezu pomnije čuvati od bilo kakvih utjecaja sa strane. Pokažite zrelost! Vodolije u dugim vezama mogle bi se vjenčati ili živjeti u novom stanu.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje ovisit će o porodičnim prilikama. Budete li imali napete odnose s ukućanima, teško ćete podnositi takav stres. Ako ste stariji, pripazite na cirkulaciju u nogama i provjeravajte pritisak.

Najbolji dan: 19. februar

Najlošiji dan: 24. februar

Ribe

Posao

Budite ambiciozni i iskoristite svoj pozitivan utjecaj! Možete učiniti mnogo, nadoknađujući ranije propušteno. Okolnosti su zrele za promjenu radnog mjesta ili za ulazak u privatni posao.

Ljubav

Dane će obilježiti nova veza ili obnova stare. Uživat ćete u partnerovoj pažnji. Bit će vam zabavno iskušavati njegovu ljubomoru, ali nije poželjno pretjerati jer će partner izgubiti strpljenje. Nekima je moguće poznanstvo putem interneta.

Zdravlje

Sunce u vašem znaku pridonijet će dobrom raspoloženju, ali i zavidnoj koncentraciji. Bit ćete oštroumni i odličnog zapažanja. No pripazite se tjelesnog iscrpljivanja kojem će mnogi od vas biti itekako skloni.

Najbolji dan: 21. februar

Najlošiji dan: 19. februar

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.