HOROSKOP

Žene rođene u ovim znakovima mogle bi se ubrzo ostvariti kao majke

Neki će imati razloga za slavlje

Stižu rode. Printscreen

E. Ag.

22.2.2023

Godinu pred nama neki će pamtiti po poslovnim uspjesima, neki po ljubavnim problemima, dok će neki imati razloga za slavlje. Prema mišljenju astrologa, žene u ova tri znaka imaju velike šanse da ostanu trudne do kraja 2023.

Škorpija

Oni su najplodniji znak horoskopa. Iz vaše sedme kuće partnerstva veseli Jupiter uvodi sreću i rast u vašu petu kuću stvaranja. Vaši intimni odnosi, bili tradicionalni ili ne, mogli bi vas navesti da malo više očekujete.

U međuvremenu, nesebični Neptun visi u vašoj petoj kući, rastvarajući vaš ego i otvarajući vas vašoj brižnoj, roditeljskoj strani.

Stvaranje doma u kom se osjećate kao da ste pravi vi bit će prirodan dio ove godine jer će vaš planetarni vladar Pluton prijeći u četvrtu kuću doma, što ukazuje na neke nove transformacije u privatnom životu.

Ako ste spremni za porodicu, 2023. je za to!

Jarac

Ekscentrični Uran usadit će se u vašu petu kuću kreacije i unijet će neobičnu romantiku i/ili iznenađenja u vaš život.

Nema čega da se bojite, jer naš dobar prijatelj Jupiter upravo je tu i daje sreću i omogućuje vam da budete najautentičnija verzija sebe.

Ako ste u posvećenoj vezi, oboje ćete početi da istražujete nove dijelove jedno drugoga i otvarat ćete se za nova iskustva.

Ponašajte se iskreno u sadašnjem trenutku, i možda ćete uvidjeti da je lakše plivati niz rijeku i ostvariti svoje ciljeve, čak i ako to nije ono što ste zamišljali.

Planete će potaknuti vašu plodnost pa se pripremite za novu avanturu.

Bik

Prigrlite optimizam i nepoznato! Jake energije teći će pravo u vašu petu kuću stvaranja, s vašom planetarnom vladarkom, ljupkom Venerom, koja će također puniti tu kuću.

Morat ćete biti otvoreni za dugoročne promjene ove godine, zahvaljujući Plutonu koji puzi kroz vašu 10. kuću javnog ugleda i ambicije.

Ovo može biti teško za Bika jake volje. Međutim, ako je vaš cilj imati dijete, ovo bi moglo biti sjajno vrijeme da dopustite promjenu, „bacite se“ naprijed i prihvatite taj novi izazov.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.