PREDVIĐANJA ASTROLOGA

Dva horoskopska znaka će u decembru proći kao bosi po trnju

Astrolog Pavel Globa otkrio je da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period

Predviđanja astrologa. Facebook

M. Z.

19.11.2023

Astrolog Pavel Globa otkrio je da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period koji će početi u decembru 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani.

Blizanci

Posljednji mjesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružit će šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mjesec kada je poslovni život u pitanju.

U isto vrijeme, emotivni i ljubavni život bit će obilježen prelijepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu da upoznaju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osjetit će i pritiske da okončaju neke prethodne projekte i poslovne obaveze.

Globin savjet je da sve važne stvari odlažu i da im zvijezde u decembru neće biti naklonjene te da je idealna prilika da sve riješe lagano i bez trzavica.

Međutim, zvijezde im obećavaju susret s novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan utjecaj na njihovu budućnost, piše Kurir Stil.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.