JE LI U PRAVU

"Profesionalna" ljubavnica poručuje ženama: Partner vas neće prevariti ako mu ovo priuštite

Izlazi isključivo s oženjenim muškarcima

Naglašava važnost samopouzdanja i seksualne privlačnosti u javnosti. Facebook

E. Ag.

20.5.2024

"Profesionalna" ljubavnica Ejmi Kaps (33) iz Sjeverne Karoline, koja izlazi isključivo s oženjenim muškarcima, dijeli savjete o tome kako spriječiti partnera da vara.

Prema njenom mišljenju, ključno je ispuniti seksualne fantazije partnera i održavati uzbuđenje u vezi. Ejmi ističe važnost otvorene komunikacije, eksperimentisanja u spavaćoj sobi i povremenog izlaska iz zone udobnosti.

Ona preporučuje zajedničko gledanje pornografskih sadržaja, igru uloga i otvorenost za promjene, uključujući i estetsku hirurgiju. Također, naglašava važnost samopouzdanja i seksualne privlačnosti u javnosti. Ističe da je važno razumjeti i ispuniti partnerove fantazije kako bi se održala zdrava i sretna veza, piše B92.

Uprkos svom poslu, Ejmi priznaje da je u prošlosti bila prevarena. Međutim, naglašava da je nakon toga postala samouvjerena i spremna na avanture. Smatra da je recept za sretan brak – kombinacija samopouzdanja, komunikacije i malo začinjenosti u spavaćoj sobi.

Jedan od glavnih razloga za mušku neveru jeste, priča ona, nedostatak seksualnog zadovoljstva u vezi. Naglašava da je važno partneru pružiti zadovoljstvo u spavaćoj sobi kako bi se održala vjernost u vezi.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.