PUTOVANJA

Porodica iz Tuzle doputovala na 4. dječiji sajam u Sarajevo

Sponzorisani tekst

28.10.2017

Drugi dan 4. dječijeg sajma obilježio je dolazak tročlane porodice Murić iz Tuzle, koja je osvojila poklon organizatora sajma i Turističke zajednice KS – vikend u Sarajevu i posjetu najvećoj zabavi za mališane.

U okviru akcije Tursitičke zajednice Kantona Sarajevo i Dječijeg sajma jedna porodica koja živi van Kantona Sarajevo imala je priliku osvojiti poklon putovanje u glavni grad BiH na ovaj veliki dječiji praznik. Najviše sreće je imala tročlana porodica Murić, koja, kako kažu, odavno nije bila u Sarajevu, te su željeli obradovati svog sina Hamzu ,ali i sebe. 

Posjetu će iskoristiti da uživaju u sajamskoj ponudi, te da obiđu glavni grad uz profesionalnog turističkog vodiča i uživaju u gastronomskoj ponudi Sarajeva. 

 Osim smještaja u hotelu sa četiri zvjezdice organizatori su za porodicu Murić obezbijedili i simbolične poklone.


Dječiji sajam u drugom danu nastavlja sa brojnim aktivnostima i bilježi veliku posjećenost i intersovanje mališana i njihovih roditelja, kako za štandove izlagača koji su pripremili bogatu sajamsku ponudu, tako i za brojne interaktivne igraonice, kreativne radionice, zabavu s maskotama i sadržajan festivalski program na centralnoj sajamskoj pozornici.

Posljednji dan sajma uz, postojeće sadržaje, u fokus stavlja trudice. Uz druženja, predavanja i savjete drugih mama, jedna porodica koja očekuje bebu će biti obradovana novim kolicima.

Sajam je u nedjelju otvoren od 10:00 do 17:00, a ulaz je i ove godine besplatan.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.