HOTEL LE METROPOLITAN

Gdje se nalazi prozor koji je magnet za influensere

Na društvenim mrežama sigurno ste više puta vidjeli očaravajuće fotografije hotelske sobe s ovalnim prozorom

pariz - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
E. Ag.

3.2.2023

Kad je boravak u Parizu u pitanju, teško je naći atraktivniju lokaciju od hotela "Le Metropolitan".

Oni kojima su putovanja i atraktivne svjetske lokacije posebna strast, na društvenim mrežama sigurno su više puta vidjeli očaravajuće fotografije hotelske sobe s ovalnim prozorom koji gleda na Ajfelov toranj te se zapitali – gdje se ovo nalazi?

Riječ je o premium sobi hotela "Le Metropolitan", od kojeg su Ajfelov toranj i metro stanica Trokadero udaljeni tek nekoliko stotina metara.

Soba s pogledom vrijednim milion eura

Punim nazivom "Le Metropolitan Tribute Portfolio", ovaj hotel nalazi se na hit lokaciji, a proteže na šest spratova zgrade sagrađene u 19. stoljeću.

Najfotogeničniji i najtraženiji apartman, u kojem se influenseri obožavaju fotografirati, smješten je na samom vrhu zgrade i velik je 40 kvadratnih metara. U njemu se nalaze king size krevet i luksuzna kupaonica, a namijenjen je za dvije osobe.

Pogled nad pogledima jednako je fascinantan danju i noću, kad se na Ajfelovom tornju upale lampice, a gradske ulice ožive.

Luksuzno iskustvo u punom smislu riječi

Apartman jednostavnog, ali moćnog naziva "Eiffel suite" posjetiteljima nudi više od pogleda koji ostavlja bez daha.

Gosti apartmana u sklopu ponude dobivaju orgtače i papuče, besplatne novine, plaćene filmove na velikom TV-u, korištenje aparata za espresso te mini kozmetičke proizvode brenda "This Works" te poslugu u sobu. Šampanjac, kafa, šareni macaronsi i hrskavi kroasani osigurat će da se osjećate kao junakinja nekog slavnog francuskog filma dok kroz “slavni prozor” posmatrate prolaznike koji jure užurbanim ulicama Pariza.

Soba je opremljena mramorom s Kaprija, granitom iz Zimbabvea, luksuznom kadom i italijanskim tušem.

Kako rezervirati sobu

Sobe u hotelu "Le Metropolitan" mogu se rezervirati preko službene stranice hotela ili putem stranica kao što je Booking.com. Moramo naglasiti da, zbog vrhunske lokacije i faktora popularnosti kojem su pridonijele društvene mreže, smještaj u ovom hotelu nije nimalo jeftin.

Ovisno o razdoblju same posjete Parizu, cijene soba kreću se od 700 do 1.000 eura po noći. Stručnjaci za putovanja predlažu da ovakve avanture planirate mjesecima unaprijed te dobro istražite ponudu lokalnih booking agencija kako biste pronašli najpovoljniju ponudu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.