NEZADOVOLJSTVO

Zbog Ronalda će mnogi igrači Juventusa otići iz kluba: Loše se stvari događaju u svlačionici

Problem je navodno njegovo ponašanje i dominacija na terenu

Juventus: Pobuna protiv Ronalda. AFP

Avaz Sport

17.5.2019

Kraj sezone sve je bliže, a u svlačionici Juventusa je zakuhalo. Neki su se igrači navodno otvoreno suprotstavili "tiraniji" Kristijana Ronalda (Cristiano) oko kojeg se sve vrti u ekipi "Stare dame". Problem je navodno njegovo ponašanje i dominacija na terenu.

Čini se kako je dolaskom Ronalda u Juventus najviše izgubio Paulo Dibala (Dybala). Koliko? Pa recimo to ovako - prošle je sezone u Seriji A odigrao 33 utakmice i na terenu proveo 2357 minuta te zabio 22 gola. Ove je sezone stao na 28 utakmica, 1957 minuta i - samo pet golova. 

Zato nije ni čudo da se Argentinac osjeća ugroženo, a sve njegove - ali navodno i još nekih saigrača iz Juventusa - iznio je njegov brat Gustavo Dibala u razgovoru za argentinske medije.

Situacija nije dobra, loše se stvari događaju u svlačionici, puno je nezadovoljnih - kazao je Gustavo Dibala. 

Potom se okrenuo problemima koje proživljava njegov brat Paulo. 

- S Ronaldom nema problema izvan terena, ali na travnjaku je to drukčija priča. Jednostavno ne možete protiv njega! Moj brat se osjećao ugodno u Italiji, ali to sada više nije slučaj - rekao je Gustavo. 

No, čini se kako nije Dibala jedini koji se više ne osjeća ugodno. 

Paulo nije jedini koji je nesretan. Mnogi su u svlačionici Juventusa u sličnoj situaciji i sigurno je da moj brat neće biti jedini koji će otići iz Torina -  zaključio je Gustavo Dibala. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.