NOGOMET

Misimović: Nekoliko mladih reprezentativaca već u novembru treba probati u A timu

Misimović: Starčević odlično pripremio ekipu za utakmicu. Arhiv

Piše: G. Š.

14.10.2020

Zvjezdan Misimović, vršilac dužnosti tehničkog direktora "Zmajeva" i savjetnik Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. jučer je bio u Firtu, gdje je mlada reprezentacija Njemačke savladala (1:0) vršnjake iz naše domovine.

- Potvrdilo se ono što sam i ranije mislio, u reprezentacije BiH U-21 ima nekoliko interesantnih igrača za koje mislim da bi ih već u novembru trebalo probati u A reprezentaciji.  Moram naglasiti da je selektor Slobodan Starčević odlično pripremio ekipu za utakmicu i sigurno je da nismo zaslužili onakav rezultat na kraju - rekao je Misimović.


Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć od odgovarajuće selekcije Njemačke, u svom pretposljednjem susretu u kvalifikacijama za Euro U-21.


Naš tim nastupio je u sastavu: Vladan Kovačević, Amar Beganović, Besim Šerbečić, Nihad Mujakić, Jusuf Gazibegović, Haris Hajdarević (55. Andrej Đokanović), Mateo Marić (83. Marijan Ćavar), Ajdin Hasić (70. Đani Salčin), Ševkija Resić (70. Milan Savić), Vladimir Bradonjić (83. Selmir Pidro), Ermedin Demirović. Selektor: Slobodan Starčević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.