REPREZENTACIJA BIH

Prcić: Podrška publike nam mnogo znači

Svjesni smo našeg kvaliteta, poručio veznjak bh. tima

Piše: A. V.

9.11.2021

Poziv selektora Ivajla Peteva (Ivaylo) za predstojeće kvalifikacione utakmice s Finskom i Ukrajinom dobio je i veznjak Strazbura Sanjin Prcić.

- Dobro se osjećam. Igrao sam u nedjelju utakmicu svih 90 minuta. Jako sam sretan što sam došao tu na okupljanje. Svi smo došli i drago nam je što smo se ponovo okupili. Polako se pripremamo za ove dvije utakmice - rekao je Prcić na početku izlaganja i dodao:

- Znamo da su za nas dvije jako važne utakmice. Cilj je da najbolje pripremimo za ovu prvu protiv Finske. Znamo da će biti teška utakmica, ali hoćemo da se pripremimo na najbolji način, da ovih par dana što imamo odradimo kako treba i dođemo do našeg cilja.

Prcić je svjestan kvaliteta Finske, ali isto tako i našeg tima.

- Sigurno da Finska ima kvalitetnu ekipu. Međutim, mi smo isto svjesni našeg kvaliteta. Pokazali smo tokom cijelih kvalifikacija da imamo kvalitet i da možemo igrati protiv svake ekipe. Sad je najvažnije da se pripremimo, da dobro uđemo u utakmicu i ostvarimo rezultat koji će nam omogućiti da ostanemo u utrci za baraž - naglasio je Prcić, koji se osvrnuo i na podršku navijača.

- Podrška publike nam puno znači i jako smo sretni zbog toga. Njihovo navijanje će nam sigurno pomoći da dođemo do pozitivnog rezutlata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.