IZBOR NAJUSPJEŠNIJIH

Sportski savez BiH sutra u Bihaću bira najbolje u protekloj godini

Znam da naši vrhunski sportisti ne žive od priznanja, ali dužnost nam je da im se barem skromno zahvalimo za sve što su uradili za Bosnu i Hercegovinu, rekao je predsjednik Organizacionog odbora Vlatko Glavaš

Sa današnje pres-konferencije u Bihaću. FENA

FENA

25.1.2022

Sportski savez Bosne i Hercegovine 77. manifestaciju Izbora najuspješnijih sportista i ekipa, organizira sutra u Bihaću. Bit će ovo prilika da se istaknu i nagrade najuspješniji sportski ambasadori naše zemlje u 2021. godini, ali i na svečani-posebni način promovira grad na Uni i Unsko-sanski kanton (USK).


Čestitati najboljim

- Stisnut ćemo ruku i čestitati najboljima. Znam da naši vrhunski sportisti ne žive od priznanja, ali dužnost nam je da im se barem skromno zahvalimo za sve što su uradili za Bosnu i Hercegovinu. Posebno mi je drago da manifestaciju organiziramo u Krajini i da će naši najbolji sportisti biti gosti Bihaća i Unsko-sanskog kantona - rekao je predsjednik Organizacionog odbora Vlatko Glavaš.

Generalni pokrovitelj manifestacije je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, dok su domaćini i organizatori Vlada USK i Grad Bihać.


Promocija USK-a

- Suvišno je govoriti o značaju ove manifestacije, tako da s posebnim zadovoljstvom dočekujemo sve naše goste. Zahvala svim članovima Sportskog saveza BiH što na ovakav način promovira naš kanton, a svim najboljim sportistima Bosne i Hercegovine želimo najsrdačniju dobrodošlicu. Bit će ovo izuzetna prilika za sve mlade i perspektivne sportiste iz ovog dijela države, da vide svoje uzore, odnosno isplativost njihovog rada i odricanja - izjavio je premijer USK-a Mustafa Ružnić.

Manifestacija Izbor najboljeg sportiste BiH bit će održana sutra u sali bihaćkog Kulturnog centra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.