REVANŠ PLEJ-OFA

Zvezda na rasprodatoj Marakani igra za grupnu fazu Lige prvaka

Beogradski tim će loviti zaostatak od jednog gola protiv Makabi Haife

Makabi je slavio u prvom meču s 3:2. FK CRVENA ZVEZDA

A. V.

23.8.2022

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat dočekuju Makabi iz Haife u revanš meču plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka.

Izraelska ekipa ima prednost od 3:2 iz prvog meča, ali se "crveno-beli" nadaju da će iskoristiti atmosferu na rasprodatom stadionu "Rajko Mitić" i tako doći do željene pobjede.

Šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković na konferenciji uoči meča rekao je da se nada potpuno drugačijoj utakmici od one u Izraelu.

- Čeka nas potpuno drugačija utakmica nego u Haifi, sada još bolje znamo vrline i mane rivala. Naš veliki adut je domaći teren, u šali kažemo neka Marakana izjednači, a mi ćemo se potruditi da pobijedimo. Poštujemo svaki stadion, ali obožavamo da igramo na Marakani. Pričao sam i prošle godine da se možda protivnički igrači neće uplašiti atmosfere, ali sigurno je da će Marakana poslati mnogo jače naše fudbalere na Makabi, nego što je Makabijeva publika poslala njihove protiv nas - rekao je Stanković.

S druge strane, trener Makabi Haife Barak Bahar (Bakhar) smatra da će njegova ekipa biti ta koja će kontrolisati igru.

- Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspjeli smo da preokrenemo rezultat. Bit će to jedna izbalansirana utakmica. Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo s atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi - rekao je Bahar.

Mozzart Bet u večerašnjoj utakmici daje prednost Zvezdi, na čiju pobjedu je ponuđen koeficijent 1.75.

Ostalu ponudu kladionice Mozzart Bet pogledajte ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.