PREMIJER LIGA BIH

Šćepanović nakon poraza u Trebinju: Poražavajuća statistika

Pojedinci su pokazali (ne)kvalitet noseći dres Sarajeva. Sada je na Upravi da odluči šta i kako dalje, rekao je trener Sarajeva

Vučina Šćepanović. FK Sarajevo

Piše: G. Š.

20.11.2022

Fudbaleri Sarajeva su i na trebinjskim Policama (2:0) razočarali armiju navijača.

- Što se tiče prvog poluvremena (0:0), bila je otvorena igra s obje strane i neke prilike – poluprilike, rekao je trener u stručnom štabu Sarajeva Vučina Šćepanović i dodao:

- Što se tiče drugog dijela – šta reći? Gledaoci su sve vidjeli. Nismo ništa napravili, a kao da smo namjerno radli ono na šta smo upozoravali na pauzi – da ne pravimo bezvezne prekršaje u opasnoj zoni. Na kraju, čestitke Leotaru na pobjedi, a mi idemo da se resetujemo. Pojedinci su pokazali (ne)kvalitet noseći dres Sarajeva. Sada je na Upravi da odluči šta i kako dalje.

Sarajevo je prvu polusezonu završilo s negativnom gol-razlikom, što se nije dogodilo od kada se igra zajednička Premijer liga BiH.

- To smo već upozoravali - pričali, da smo primili 23 gola, postigli 20… Tako da je to poražavajuća statistika. Tabela govori sve, rezultati govore sve… Ne treba ni zamjeriti momcima jer su dali maksimum. E, sad – da li je to dovoljno? Trenutno očigledno nije. Imaju ljudi koji će biti zaduženi za te probleme - zaključio je Šćepanović.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.