NOGOMET

Neuspješna predigra za Bugarsku

Miše: Propustili šanse

Ma. P.

7.8.2018

Nogometaši Zrinjskog, nakon što su prošle sezone zadovoljni završili sva četiri derbija protiv Željezničara, u prvom ovosezonskom upisali su poraz.

Trener Ante Miše nije želio tražiti alibi u izostancima, ali je možda bilo iluzorno i očekivati da bi Zrinjski mogao nešto napraviti na Grbavici s obzirom na silne izostanke, na koje se nadovezala i rana povreda još jednog standardnog igrača Hrvoja Barišića.

- Željezničar je zasluženo slavio, jer je, za razliku od nas, u prvom poluvremenu iskoristio svoje prilike. Mi smo imali dvije sjajne situacije da povedemo sa 1:0, ali nijednu od njih nismo uspjeli pretvoriti u pogodak - izjavio je Miše te je naglasio:

- Odgovornost za ovaj poraz ipak ću preuzeti na sebe, jer sada mislim da smo trebali još više osvježiti momčad nakon utakmice protiv Valete.

Nije želio Miše komentirati ni spornu situaciju kod kaznenog udarca, iako analiza sugerira da je prekršaj napravljen izvan šesnaesterca, ali je sada sve to nevažno, još više zato što Mostarce već u četvrtak očekuje gostovanje kod Ludogoreca u Bugarskoj u trećem pretkolu Evropske lige.

Kao i na Maltu prije sedam dana, Zrinjski će na put opet direktnim čarter letom iz Mostara, i to večeras 20 minuta prije ponoći.

Torpedo ili Kukesi

Gruzijski Torpedo ili albanski Kukesi - jedan od ova dva kluba čeka boljeg iz ogleda Ludogorec – Zrinjski u završnom plej-ofu za plasman u grupnu fazu. Naravno, odličan je to ždrijeb, ali da bi Mostarci gostovali u Gruziji ili Albaniji, oni bi prvo morali napraviti veliko iznenađenje i eliminirati bugarskog prvaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.